Hagyományos gázsütőben hogyan lehet kívül ropogós, belül puha sültet készíteni?
Figyelt kérdés
2022. márc. 26. 23:21
1/4 anonim válasza:
Milyen hús? Általában kell alá némi víz, teszel rá fűszert, közepesnél egy kicsit erősebb lángon sütöd (legalábbis az enyémben) és általában mire megpuhul a külsejeeg is pirul.
2/4 anonim válasza:
Én jó ideje bármilyen sütőben úgy sütök húst, hogy:
Miután nyersen a tepsibe tettem a cuccot, letakarom vagy a tepsi fedőjével, vagy ha az nincs, alufóliával, s úgy sütöm...
Amíg eléggé át nem puhul.
AMikor jó puha, kinyitom, megfordítom a húst, s visszateszem sülni, ekkor már csak színt kap és ropogósságot.....
Régen nem fedtem le és mindig minden hamar kiszáradt....
3/4 anonim válasza:
A zsírban először a hús mindkét oldalát fehéredésig pirítom, majd kevés vizet öntök alá, fűszerezem. letakarom és sütöm. Ha kell, közben is öntök alá kevés meleg vizet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!