Kezdőoldal » Ételek, italok » Konyhai praktikák » Hagyományos gázsütőben hogyan...

Hagyományos gázsütőben hogyan lehet kívül ropogós, belül puha sültet készíteni?

Figyelt kérdés
2022. márc. 26. 23:21
 1/4 anonim ***** válasza:
89%
Milyen hús? Általában kell alá némi víz, teszel rá fűszert, közepesnél egy kicsit erősebb lángon sütöd (legalábbis az enyémben) és általában mire megpuhul a külsejeeg is pirul.
2022. márc. 27. 00:24
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/4 anonim ***** válasza:
90%

Én jó ideje bármilyen sütőben úgy sütök húst, hogy:


Miután nyersen a tepsibe tettem a cuccot, letakarom vagy a tepsi fedőjével, vagy ha az nincs, alufóliával, s úgy sütöm...

Amíg eléggé át nem puhul.

AMikor jó puha, kinyitom, megfordítom a húst, s visszateszem sülni, ekkor már csak színt kap és ropogósságot.....


Régen nem fedtem le és mindig minden hamar kiszáradt....

2022. márc. 27. 00:45
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/4 anonim ***** válasza:
81%
A zsírban először a hús mindkét oldalát fehéredésig pirítom, majd kevés vizet öntök alá, fűszerezem. letakarom és sütöm. Ha kell, közben is öntök alá kevés meleg vizet.
2022. márc. 27. 08:19
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/4 anonim ***** válasza:
24%
Azzal gázst lehet ütni?
2022. márc. 27. 08:47
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!