Hogy lesz igazán puha, omlós a tarja?
Figyelt kérdés
Petrezselymes krumplival gondoltam és sütőben csinálnám, mustárosan, hagymával.2021. dec. 13. 17:31
2/7 anonim válasza:
Az a lényeg, hogy lisztbe forgatva hirtelen kérget kell sütni mindkét oldalára és a szélekre is.
Utána mehet a tepsibe lefedve.
Víz nem kell alá, mert engedi a levét.
És igen, előtte pácolni kell, egyesek szerint só nélkül, mert az vizet von el. És sót csak közvetlenül sütés előtt.
De nekem úgy sótlan, szóval én sóval pácolom.
3/7 anonim válasza:
Tök felesleges liszttel bohóckodni.
Két nappal előtte bepácolom, és lefedve sütöm 180 fokon 2-3 órát, aztán megpirítom picit a tetejét.
4/7 A kérdező kommentje:
2-3 órát? :O
2021. dec. 14. 13:14
5/7 anonim válasza:
Nekem is az vált be, hogy pácolom előző nap és jó sokáig sütöm. Kb 8-10 szeletet szoktam egyszerre, nagyjából 1kg és simán sütöm 2 órán keresztül. Olyan puha szokott lenni, mint a vaj :)
6/7 A kérdező kommentje:
#5 Kipróbáltam én is. :D Jó sokáig pácoltam, órát sütöttem végül és életem legjobb tarjája lett!.. :D
2021. dec. 16. 16:12
7/7 A kérdező kommentje:
2 és fél órát kb. *
2021. dec. 16. 16:13
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!