Kezdőoldal » Ételek, italok » Konyhai praktikák » Hogy lesz igazán puha, omlós...

Hogy lesz igazán puha, omlós a tarja?

Figyelt kérdés
Petrezselymes krumplival gondoltam és sütőben csinálnám, mustárosan, hagymával.
2021. dec. 13. 17:31
 1/7 anonim ***** válasza:
75%
Pácold be akár már előző este.
2021. dec. 13. 18:01
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/7 anonim ***** válasza:
50%

Az a lényeg, hogy lisztbe forgatva hirtelen kérget kell sütni mindkét oldalára és a szélekre is.

Utána mehet a tepsibe lefedve.

Víz nem kell alá, mert engedi a levét.

És igen, előtte pácolni kell, egyesek szerint só nélkül, mert az vizet von el. És sót csak közvetlenül sütés előtt.

De nekem úgy sótlan, szóval én sóval pácolom.

2021. dec. 13. 18:50
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/7 anonim ***** válasza:
61%

Tök felesleges liszttel bohóckodni.


Két nappal előtte bepácolom, és lefedve sütöm 180 fokon 2-3 órát, aztán megpirítom picit a tetejét.

2021. dec. 14. 12:00
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/7 A kérdező kommentje:
2-3 órát? :O
2021. dec. 14. 13:14
 5/7 anonim ***** válasza:
Nekem is az vált be, hogy pácolom előző nap és jó sokáig sütöm. Kb 8-10 szeletet szoktam egyszerre, nagyjából 1kg és simán sütöm 2 órán keresztül. Olyan puha szokott lenni, mint a vaj :)
2021. dec. 16. 15:42
Hasznos számodra ez a válasz?
 6/7 A kérdező kommentje:
#5 Kipróbáltam én is. :D Jó sokáig pácoltam, órát sütöttem végül és életem legjobb tarjája lett!.. :D
2021. dec. 16. 16:12
 7/7 A kérdező kommentje:
2 és fél órát kb. *
2021. dec. 16. 16:13

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!