Kezdőoldal » Ételek, italok » Konyhai praktikák » Túl sós a nyers füstölt...

Túl sós a nyers füstölt tarja, mit lehet csinálni ezzel?

Figyelt kérdés
2020. ápr. 9. 20:08
 1/6 A kérdező kommentje:
Egyben van
2020. ápr. 9. 20:09
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Vágd fel 3 4 dbra kétszer 3x aztasd ki hideg vízben ...
2020. ápr. 9. 20:15
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/6 anonim ***** válasza:
25%
Kockázd fel és csinálj belőle bográcsost, és csak kevés sót tegyél bele, folyamatosan kóstolgatva.
2020. ápr. 9. 20:15
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/6 anonim ***** válasza:
100%

1. aztasd be

2. csereld le a vizet es tedd fel forrni

3. ha egyszer felforrt, ujra csereld le a vizet es tedd fel ujra es fozd puhara

4. fozoleveben hagyd kihulni


... ezutan mar azt csinalsz belole, amit csak akarsz

2020. ápr. 9. 20:20
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/6 anonim ***** válasza:
100%
Holnapig áztasd hideg vízben, holnap pedig mérettől függően lassú tűzön főzd 4-6 órát. A levét -ha nem túl sós- felhasználhatod levesekbe. Pl.: bableves.
2020. ápr. 9. 20:21
Hasznos számodra ez a válasz?
 6/6 A kérdező kommentje:
4. De így nyersen finomabb... Ha csak áztatom az nem elég?
2020. ápr. 9. 20:21

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!