Kezdőoldal » Ételek, italok » Vendéglátás, éttermek » Az normális, hogy a sous...

Az normális, hogy a sous vide-ált sertés tarja rózsaszín marad belül, mintha kicsit nyers és véres lenne?

Figyelt kérdés

2017. nov. 24. 09:41
 1/5 anonim ***** válasza:
76%
Igen. Csak "olyan mint ha" de nem az.
2017. nov. 24. 09:59
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/5 anonim ***** válasza:
64%
Amúgy meg szeletelés után a szeletekre még süthetsz kérget.
2017. nov. 24. 10:00
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/5 A kérdező kommentje:
Köszi!! Megnyugtattál, hogy nem nyers hússal etettek meg :)
2017. nov. 24. 10:52
 4/5 anonim ***** válasza:
29%
Miért? Mi bajod a nyershussal?
2017. nov. 24. 12:35
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/5 anonim ***** válasza:
57%
Csak úgy néz ki...de véres amúgy sem lehet mert a húsban nincs vér hanem a mioglobin adja a pirosas színét. :-)
2017. nov. 24. 15:46
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!