Az normális, hogy a sous vide-ált sertés tarja rózsaszín marad belül, mintha kicsit nyers és véres lenne?
Figyelt kérdés
2017. nov. 24. 09:41
1/5 anonim válasza:
Igen. Csak "olyan mint ha" de nem az.
2/5 anonim válasza:
Amúgy meg szeletelés után a szeletekre még süthetsz kérget.
3/5 A kérdező kommentje:
Köszi!! Megnyugtattál, hogy nem nyers hússal etettek meg :)
2017. nov. 24. 10:52
5/5 anonim válasza:
Csak úgy néz ki...de véres amúgy sem lehet mert a húsban nincs vér hanem a mioglobin adja a pirosas színét. :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!