A sertésből mely részét szoktátok csinálni rántott húsnak? Persze úgy tudom többnyire karajból és tarjából is szokták, de hallottam már hogy valaki lapockából vagy comb-ból is szok
Figyelt kérdés
2022. febr. 20. 20:41
11/13 anonim válasza:
A combnak van olyan része, amiből jobb a rántott hús, mint pl rövidkarajból.
Az a baj, hogy a hentesnél is mindenki inkább felsálat, frikandót venne, ezért sok helyen nem részeire szedve árulják, hanem simán 4 felé vágják, hogy minden darabban legyen mindenféle rész.
Ezért érdemes egyben megvenni, otthon szétszedni, és szépen szortírozni, mi mire jó.
12/13 anonim válasza:
Én szoktam karajból és szűzből is rántott húst csinálni-
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!