Milyen tejhabosítót vegyek?
Napi 1x használnám max, cukormentes kakaó tejben oldására
Fő szempont hogy olcsó és kis helyen férjen el (arra gondolok ami egy rúd végén egy forgó izé)
Az a baj, hogy toporzékolhatsz is a lábacskáddal, jó szívvel senki sem javasolnak neked tejhabosítót, főleg nem ilyen célra.
Tej habosítása gőzzel jó, rezegtetéssel nem az igazi.
Ha olcsót akarsz, akkor vegyél kézi. De ki fogod dobni, és kanállal fogod kevergetni. A kakaóport főzni kell, azt nem tudod elegyíteni eredményesen. A liofilizált meg minden segítség nélkül oldódik.
2: mert a kakaót főzni kell!
Hideg tejben meg főleg nem fog feloldódni, mert mindkettő "zsíros".
Ha főzni nem akarod, akkor legalább pici forró vízben próbálj sűrítményt keverni belőle...
Nekem ilyen van:
Bár gyanítom ez már számodra nem az olcsó kategória. Viszont nagyon jó kis szerkezet, hamar felhabosítja a tejet. Nagyon finom kávékat iszunk, a gyerekek kakaót :) Volt olyan elemes kézi izém is, de azt kb 1x használtam aztán beraktam a fiókba, majd kidobtam-nagyjából szerintem semmire se jó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!