Kezdőoldal » Ételek, italok » Konyhai praktikák » Milyen tejhabosítót vegyek?

Milyen tejhabosítót vegyek?

Figyelt kérdés

Napi 1x használnám max, cukormentes kakaó tejben oldására

Fő szempont hogy olcsó és kis helyen férjen el (arra gondolok ami egy rúd végén egy forgó izé)

2022. febr. 15. 08:30
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
73%
Ha csak kakaó kevergetésre kell a legolcsóbb a kiskanál.
2022. febr. 15. 08:33
 2/13 A kérdező kommentje:
Hát ez nem segített. De elnézem mert biztos nem próbáltál még hideg tejben holland kakaót kanállal feloldani.
2022. febr. 15. 08:44
 3/13 anonim ***** válasza:
60%
2. Legfeljebb neked nincs türelmed kivárni, amíg rendesen feloldódik.
2022. febr. 15. 08:56
 4/13 anonim ***** válasza:
91%

Gyakorlatban kipróbálva:

A bögre aljára teszed a kakaót, kevés tejet teszel hozzá, mondjuk egy gyűszűnyit. Ezzel elkevered csomómentesre és fokozatosan hozzáöntöd a tejet. Garantáltan csomómentes lesz.

Viszont a porkakaó így élvezhetetlen, akármilyen csodaszerrel keverted össze, mert ezt főzni szokás.

2022. febr. 15. 09:13
 5/13 A kérdező kommentje:
Milyen tejhabosítót érdemes venni?
2022. febr. 15. 09:16
 6/13 anonim ***** válasza:
88%
En az ikeaban vettem egy egyszeru, kezi kis tejhabositot. Potom osszeg volt es tokeletes. Szerintem erdemes ott megnezned.
2022. febr. 15. 09:24
 7/13 anonim ***** válasza:
74%

Tejhabosítóból a Causo és a Hausmeister márkát szokták ajánlani, mind a kettő nagyon jó, ezeket is be tudod szerezni ott ahol a többi háztartási gépet.

Nekem egyébként a sima botmixer is bevált a tejhabosítására, illetve a kakaó és fahéj elkeverésére.

Pár ezer Ft-ért lehet kapni MediaMarktban, Tescoban, Metroban, háztartási boltban.

2022. febr. 15. 09:36
 8/13 anonim ***** válasza:
90%
Én úgy szokat oldani, hogy 1-fél deci forróvízet öntök a holland kakaóra, elkeverem, majd hígítom tejjel. Nekem így csomómentes mindig. 👍
2022. febr. 15. 11:01
 9/13 anonim ***** válasza:
90%
5: IKEA! 390 ft (volt legutóbb), mi már két éve használjuk... Teljesen OK.
2022. febr. 15. 12:19
 10/13 anonim ***** válasza:
62%

A tejhabosito nem erre való....

A kakaoport keverd el előbb keves forró vizzel, ahogy a 9-es is irja

2022. febr. 15. 14:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!