Kedves háziasszonyok! Mekkora vágódeszka-méret ideális számotokra?
hossz x szélesség x vastagság
ha lehet centiméterben
Alapvetően csak útban van, asztallap a legjobb mindenre. Nekem a sima műanyaglap a legjobb a késpenge alá, nem fogal el fölöslegesen helyet, könnyű takarítani, lecserélni, mosogatni, fel lehet emelni, összehajtani, nem kell óvatoskodni vele. Van 4 szín, azokból is több.
Utálom azt ami nagy behemót, körbe van árkozva, vagy ami kis vacak semmirevaló, de a legjobban a fogantyúsokat utálom.
Ha méret kell akkor 50*50cm, 0,5cm
attól függ mihez, de azt mondanám, hogy egy kicsi és egy nagy
a kicsi 10x15xmax 1 cm
a nagy meg legyen vastag (2-3 cm) fa, 30x30 minimum
Tudom, hogy sokan ellenzik a műanyag vágódeszkát, de én azt szeretem használni, a fa és bambusz nem jött be.
Nem csúszik, jó méretű húsokhoz, zöldségekhez. Ebből több is van itthon.
Kisebb vágódeszkát csak nagyon ritkán használok, például ha sajtfélét vágok, vagy desszerthez csokit. Ezt használom, de úgy tűnik, már nem árulják: [link] Ezt kicsit vékonynak találom (5 mm), a nagyobb 8 mm, az nem túl magas, nem túl alacsony.
Nagy adagokat főzök, ezért jó a nagy vágódeszka. Egy főre, 1-2 adag ételhez a kicsi, vagy egy közepes is elég.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!