Kezdőoldal » Ételek, italok » Konyhai praktikák » Karácsonyra nagyon sok készíte...

Karácsonyra nagyon sok készíteni valóm van. Mire a végére érek olyan fáradt vagyok, hogy nem tudom élvezni az ünnepet. Arra gondoltam,hogy a diós zserbót összeállítom, és aznap csak berakom a sütőbe. Jó lesz ez így?

Figyelt kérdés
2021. dec. 9. 15:58
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
100%
Menj etterembe es vedd az edesseget curaszadabol ... es persze elvezd ki az unnepet!!! Karacsony nem arrol szol, hogy bele kell rokkanni a hazimunkaba :))) Hidd el jobban jarsz ha etterembe mesz. Tapasztalatbol mondom :)))
2021. dec. 9. 16:07
 2/14 anonim ***** válasza:
100%
Ha nem most akarod összeállítani, hanem mondjuk előző nap, akkor persze, jó az úgy. De ha ennyire megterhelő neked, lehet picit visszább kéne venni. Nem lesz kevésbé jó a karácsony a többieknek, ha nincs 10 féle süti meg 5 féle főétel. Élvezd te is, neked is jár.
2021. dec. 9. 16:12
 3/14 anonim ***** válasza:
100%

A zserbó egy hétig is jó pár nappal korábban csináld meg.

Én a halászlé alapot is hamarabb megfőzöm 24.-én csak ki kell venni a fagyasztóból.

2021. dec. 9. 16:30
 4/14 anonim ***** válasza:
88%
Ezért csinálok szinte csak olyasmit, amit le lehet fagyasztani, van ami már most készen van karácsonyra.
2021. dec. 9. 16:36
 5/14 anonim ***** válasza:
100%
Minek csinálsz annyiféle ennivalót ,én az ünnepek alatt sütögetek de csak magunknak szórakozás kedvéért.
2021. dec. 9. 17:00
 6/14 anonim ***** válasza:
93%

Na pont én is azt akartam írni, hogy a zserbót simán meg lehet csinálni egy héttel korábban is...

Csak jól el kell dugni a család elől. :_D

2021. dec. 9. 19:08
 7/14 anonim ***** válasza:
100%

Önszivatásban jó vagy. Rendeld meg cukrászdában és aznap elhozod.

De borítékolom, hogy az így felszabaduló időt is berobotolod magadnak, mert miért ne.

2021. dec. 9. 20:57
 8/14 anonim ***** válasza:
100%
Ilyen sok vendég megy? Vagy nem visznek semmit? Mi magunknak egyfélét csinálok, ha elfogy, akkor főzök mást. 23-án még dolgozom, nem is érek rá többre. Fölösleges hatfélét sütni, vagy akkor legyen családi program, segítsen mindenki, és akkor nem azon kell sakkozni, hogy mit mikor csinálsz.
2021. dec. 10. 07:28
 9/14 anonim ***** válasza:
100%

Ne vállalj ennyi mindent.

Írd le egy papírra, mi a terv. Írd melléjük, mennyi időt vesz igénybe. Ne felejtsd el a 8 óra alvást melléírni, és az 1 óra énidőt, és egyéb tennivalót.

Vond ki a 24-ből. Ha mínuszban vagy, akkor a listából addig húzogasd a tételeket, míg 0 nem lesz. Ez ilyen egyszerű!

2021. dec. 10. 08:08
 10/14 anonim ***** válasza:
60%

Süss feleannyi félét

Amúgy kb 1-2 nappal elore tudod igy elkesziteni, es utana sutni. Tserbo raadasul kelt teszta szoval alar tul is kelhet annyi ido alatt

2021. dec. 10. 08:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!