Karácsonyra nagyon sok készíteni valóm van. Mire a végére érek olyan fáradt vagyok, hogy nem tudom élvezni az ünnepet. Arra gondoltam,hogy a diós zserbót összeállítom, és aznap csak berakom a sütőbe. Jó lesz ez így?
A zserbó egy hétig is jó pár nappal korábban csináld meg.
Én a halászlé alapot is hamarabb megfőzöm 24.-én csak ki kell venni a fagyasztóból.
Na pont én is azt akartam írni, hogy a zserbót simán meg lehet csinálni egy héttel korábban is...
Csak jól el kell dugni a család elől. :_D
Önszivatásban jó vagy. Rendeld meg cukrászdában és aznap elhozod.
De borítékolom, hogy az így felszabaduló időt is berobotolod magadnak, mert miért ne.
Ne vállalj ennyi mindent.
Írd le egy papírra, mi a terv. Írd melléjük, mennyi időt vesz igénybe. Ne felejtsd el a 8 óra alvást melléírni, és az 1 óra énidőt, és egyéb tennivalót.
Vond ki a 24-ből. Ha mínuszban vagy, akkor a listából addig húzogasd a tételeket, míg 0 nem lesz. Ez ilyen egyszerű!
Süss feleannyi félét
Amúgy kb 1-2 nappal elore tudod igy elkesziteni, es utana sutni. Tserbo raadasul kelt teszta szoval alar tul is kelhet annyi ido alatt
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!