Lehetséges, hogy a (sütőpor helyett) szódabikarbónával készített piskótának egészen jó íze van?
Figyelt kérdés
Mondják, hogy ha nem teszünk mellé valami savasat, nem lesz jó íze, márpedig mi nem tettünk. Viszont fontos volna, hogy önmagában is nagyjából kifogástalan legyen a tészta íze és állaga. Én nem érzem, hogy bármi gond lenne vele, de igazam lehet-e (ha más fogja kóstolni)? Lehetséges, hogy tényleg jó lett, kifinomultabb ízlésűnek is? Túl magas nem lett, de az természetesen nem olyan nagy baj, az kompenzálható. Köszönöm!2021. dec. 5. 23:02
12/12 A kérdező kommentje:
Azt mondta, hogy jó. Hálás vagyok!
2021. dec. 6. 13:19
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!