Mi van akkor, ha a pudingporba teszek egy kis szódabikarbónát, és úgy főzöm meg?





Miért akarnál szódabikarbónát beletenni?
Mit szeretnél elérni?
Egyébként a szódabikarbóna csak savas közegben pezseg, amúgy az íze szar.





Én még nem próbáltam, de ugyanúgy nem próbáltam még fékolajjal, piretrinnel, vagy csillámporral se.
És mivel pont ugyanúgy nem látom értelmét a szódabikarbónának mint a fentieknek, nem is tervezem kipróbálni.





Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!