Mi van akkor, ha a pudingporba teszek egy kis szódabikarbónát, és úgy főzöm meg?
Figyelt kérdés
2021. jún. 4. 15:39
2/6 anonim válasza:
Miért akarnál szódabikarbónát beletenni?
Mit szeretnél elérni?
Egyébként a szódabikarbóna csak savas közegben pezseg, amúgy az íze szar.
3/6 A kérdező kommentje:
Akkor rossz ízű, ha sokat teszünk bele. Nem tudom hogyan viselkedik, pusztán kíváncsi vagyok, hogy valaki próbálta-e már.
2021. jún. 4. 15:49
4/6 anonim válasza:
Én még nem próbáltam, de ugyanúgy nem próbáltam még fékolajjal, piretrinnel, vagy csillámporral se.
És mivel pont ugyanúgy nem látom értelmét a szódabikarbónának mint a fentieknek, nem is tervezem kipróbálni.
5/6 anonim válasza:
Semmi komoly eltérés nem lesz, legfeljebb valamennyire íztelenebb lesz.
6/6 A kérdező kommentje:
Ötlet elvetve, ki sem próbálom, köszönöm mindenkinek a hozzászólást!
2021. jún. 5. 22:52
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!