Mennyit költöttök egy hónapban élelmiszerre?
30: Hol veszel kovászos kenyeret? Életemben először láttam a kínálatban tegnap (a SPAR-ban).
A vendégeket sztem nem kell ide beleszámolni, azt vond le.
#31, bocs, hogy válaszolok, nem nekem tetted fel a kérdés.
Én a helyi piacon szoktam kovászos kenyeret venni, de van egy helyi, civil közösség, akik összehozzák a termelőt a vásárlóval, onnan szoktam venni vadkovászos kenyeret. Nem tudom, hol élsz, de tudomásom szerint már az ország minden részét lefedi az efféle kezdeményezés, nálunk, a Nyírségben így néz ki:
Ha beütöd akár a google-be, akár a facebookon a városodat, mellé "kovászos kenyér eladó", tuti találsz beszerzési helyet.
De vigyázz! Sok a csaló, kovászos kenyér címén adja el, közben az összetevők között olvasható az élesztő.... Mint a Lipóti pékségben is, felháborító!
32: Igen, ez az, hogy nem tudom megállapítani, melyik az igazi. Pest belvárosában vagyok.
Nehéz otthon kovászt növeszteni?
Nem nehéz, de időigényes, és nagyon fontos, hogy honnan szerzed be hozzá a lisztet.
Nem kell félni a vásárolt kovászos kenyértől, vannak megbízható helyek.
Ha kovásznevelésre adod a fejed, ezt az oldalt találtam a legrészletesebbnek, legprofibbnak:
Május: 71293 Ft
Június:;91926 Ft
Július: 124308 Ft
Augusztus: 82456 Ft
Szeptember: 92758 Ft
Október: 127539 Ft
Így nézett ki az én elmúlt fél évem. Júliusban szülinapi buli nyomta így fel. Októberben meg elkezdtem lecserélni az alapanyagokat egészségesebbre,amik ugye sokkal drágábbak.
Ezen felül ha KFC vagy Meki van,akkor azt általában a férjem fizeti az nincs nekem beirva, és ő szokott a munkahelyère venni magának nasit is külön...
Két felnőtt, egy 15 hónapos. Illetve hétvégente a férjem 1 vagy 2 gyereke is itt pusztítja a kenyeret 😃 egyedül tojást nem kell vennem,mert vannak csirkèink.
#37 vagyok,a bevétel nekem a gyed 165000
Férjem 350e plusz fusi munka változó
150 ezer megy el kb 5 főre
A bevételünk összesen 720
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!