Kezdőoldal » Ételek, italok » Konyhai praktikák » Mennyit költöttök egy hónapban...

Mennyit költöttök egy hónapban élelmiszerre?

Figyelt kérdés
Illetve ha nem túl indiszkrét a kérdés, mennyi bevételből költöttök mennyit erre?
2021. nov. 15. 08:14
1 2 3 4 5
 21/41 anonim ***** válasza:
71%

35 000 Ft/fő.

Plusz táplálékkiegészítők még.

2021. nov. 15. 11:08
 22/41 anonim ***** válasza:
100%

80-150k kaja

Egy fő

800-900k bevételből

2021. nov. 15. 11:17
 23/41 A kérdező kommentje:
Nagykerben dolgozom és október 30-an akció valtaskor mi is megfigyeltuk, hogy mindennek 20-30%-kal ment fel az ára!!!! Csak az olajnak ebben az évben 3x!!! És hol van a fizetésünk hozzá? Évente emelnek 3%-ot és azon is több hónapig veszekszenek a politikusok. A saját fizetésüket 30%-kal persze 5 perc alatt meg tudják emelni évente 2x!!!
2021. nov. 15. 18:16
 24/41 anonim ***** válasza:
63%
23: Ez azért van, hogy aki esetleg még nem tudja, hogy az olaj ártalmas, az végre ne fogyassza már!:)
2021. nov. 15. 18:49
 25/41 anonim ***** válasza:
32%
Én azt látom, hogy szerencsére csak annak az ára ment fel 20-30 %-kal, amit akkor sem ennék meg ha fizetnének érte. De ettől függetlenül együttérzek azokkal a családokkal, akik olajjal sütnek, vagy kis pénzből kell élniük, és normális kajákat próbálnak enni, nem készételeket.
2021. nov. 15. 19:29
 26/41 anonim ***** válasza:
100%
Most volt fizetés, eddig kettőnkre kb 70 ezerért vásároltunk kaját, amiben készétel is van és még huszadika után lesz még egy kör...
2021. nov. 16. 00:49
 27/41 anonim ***** válasza:
36%

"Csak kíváncsiságból kérdem, tényleg érdekel. Mit lehet főzni havi 50ezerből ennyi embernek? "

Jajte zsámó, hát tötött káposztát, káposztáspaszujt, babfőzeléket kolozsvári szalonnával, töltött padlizsánt, rántottgombát, rántottkarfiolt, borsófőzeléket, bablevest, sárgaborsót, lencsét, rizseshúst, rakottkrumplit tepsivel,

turóscsuszát tejföllel szalonnával, tyukhúslevest gazdagon

Soroljamég?

2021. nov. 16. 00:54
 28/41 anonim ***** válasza:
33%

De mondom a nyugdíjjas verziót is.

Savanyú káposzta csürkefarháttal,

krumplistészta,

krumplileves,

rántottleves,

fokhagymaleves,

cibereleves,

spenótfőzelék

paradicsomleves

finomfőzelék

grízgombóc

szilvásgombóc

daragaluska leves

2021. nov. 16. 00:57
 29/41 anonim ***** válasza:
80%

“ 14/28 anonim ***** válasza:

100%

Csak kíváncsiságból kérdem, tényleg érdekel. Mit lehet főzni havi 50ezerből ennyi embernek? Feltételezve, hogy minden hozzávalót a boltban veszel meg, és nincs mondjuk tyúkod otthon, meg zöldségek a kertben.”

Én ugyan nem ez a válaszoló vagyok, de meg lehet oldani, ha valaki akarja és meglepően jól.

Rizs

Hüvelyesek

Tojás

Csirkehús

Csirkemáj

Sertésmáj

Tojás

Zabpehely

Mirelit vagy idényzöldségek

Kevés tejtermék

Alkalmanként tészta és krumpli és kenyérféle

Vagyis minél kevesebb feldolgozott élelmiszer

Reggeli/vacsi:

Zabpehely,

tojás: rántotta, tükör, főtt stb

Néha joghurt

Tejberizs

Májkrémes kenyér (meglepően egyszerű és finom a házi májkrém)

Ebéd/vacsi

Köret: főzelékek, rizs, zöldséges rizs, krumpli, tészta, párolt zöldség, rizs vagy krumplikrokett

Feltét: tojás, pörköltek (hús, máj, tojás, bab, lencse), sült hús vagy sült máj

2021. nov. 16. 05:43
 30/41 anonim ***** válasza:

3 felnőttnek ezeket mind kihozod 50ezerből, úgy, hogy sokszor vannak ebéd/vacsora vendégek pluszban és még néha rendeltek is? (Mint ahogy az a válaszoló.) Wow.

Egyébként én egyáltalán nem veszek feldolgozott élelmiszert, tehát azon nem megy el pénz, tésztát meg krumplit soha nem eszünk, mindig csak húst meg zöldséget, néha rizst, illetve tojást, házi kolbászt, szalonnát, meg naponta 12,5 dkg kovászos kenyeret fejenként. Nem panaszkodás képpen, én elégedett vagyok, mert nem a legolcsóbbat vásárolom, de épp ezért csodálkoztam, hogy ha megfelezném azt az összeget, ami kettőnkre megy el, úgy hogy sallangmentesen étkezünk, akkor sem jönne ki még megközelítőleg sem 3 felnőtt plusz a vendégek (szerintem egészséges és tápláló) étkeztetése.

2021. nov. 16. 08:56
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!