Szokta valaki írni-jegyzetelni, írásban követni az élelmiszer árakat?
Figyelt kérdés
Ugye mindenki látja a boltokban, hogy elszállt minden irgalmatlanul, vagy kezd szépen lendületet venni.
Valaki írja magának azárakat, hogy hol mi mennyi, és miképp változik amit szokott vásárolni? Van pár dolog amit fejnben lehet tartani, de azért jó lehet, ha kéznél van valami vezető, hogy az "akciók" se legyenek szívások.
A reklámújság lapozgatásba bele lehet szédülni...
2021. okt. 27. 21:59
1/4 anonim válasza:
Nem. Nem lesz jobb attól, hogy irogatom. Senki nem fog falnak menni azért, mert én bemutatom egy cetlin, hogy X forinttal lett drágább ez meg az. Magamat meg nem akarom feleslegesen tornáztatni. Ennyi az ára, sok mindentől függ és el kell fogadni. Vagy keresek olcsóbb alternatívákat az alapanyagok helyettesítésére.
2/4 anonim válasza:
Általában ugyanazokat a dolgokat veszem, és azoknak az árát már megjegyeztem, úgyhogy nem írogatok. nincs időm erre is, írogatok én már annyi mindent...
3/4 anonim válasza:
Nem írogatom, mert teljesen értelmetlen csupán az áremelkedések miatt skribálni mindent. (Az más, ha háztartási naplót vezetsz)
Általában ugyanarra a 2-3 helyre járok és 100 Ft differenciáért nem járom be a fél világot, ugyanis az idő is pénz. Az enyém meg elég drága!
4/4 anonim válasza:
Én sem irogatom. Viszont gyám vagyok és gyámi számadást kell beadni évente. Így látom, hogy 4 év alatt (azóta kell) kb. 20-25 %-kal több a havi kiadásunk, pedig nem élünk másképp.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!