Hogyan lehet puhítani a nápolyit?
Figyelt kérdés
Régen gyerek koromban, emlékszem, hogy a vásári nápolyi ostyája nem kemény, ropogós, hanem inkább puha, omlós volt, majdnem, mintha nedves lenne. El lehet érni ezt az állapotot a mai, kemény, bolti nápolyinál valami trükkös módszerrel?2019. dec. 2. 15:25
1/6 anonim válasza:
Sok márka van, egyáltalán nem mind kemény, kísérletezni kell.
2/6 anonim válasza:
Tedd egyszerű neylon zacskóban, abban meg puhul.
3/6 anonim válasza:
Bocsi! de ne hallgass #2-re. Attol lesz puha ha nedvességet tud felvenni valahonnan (levegöböl). Hagyd néhány napig nyitott zacskoban és olyan esz mint egy kidobásra váro mosogatorongy:-)
4/6 anonim válasza:
Sehogy . Csak nyúlós maszlaggá szabadon es hűtőben . Frissen kell venni abban a h9napban amikor k3szült . Kőkemény linzert más kexeket lehet puh8tani omlóssá tenni ha 1 - 1,5 napra tányérra van kitéve .
5/6 anonim válasza:
tegyel melle almat felbevagva es zard le, mezeskalaccsal igy szoktak, hatha napolyi al is mukodik
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!