Chilis babot készülök főzni. A babot be kell áztatni előre (valamennyi idővel?)...(a recept erre nem tér ki)?
Figyelt kérdés
2021. okt. 23. 17:12
1/3 anonim válasza:
Ha nem konzerv babot használsz, igen.
Legalább 30 percre. Némi méreganyagot tartalmaz a héja nyersen.
2/3 anonim válasza:
Ha nem áztatod be egy éjszakára (30 perccel remélem viccelt az első, min. 3-4 óra kell), jelentősen növekszik a főzési idő.
De a chilis babnak kifejezetten használ a lassú tűzön/sütőben nagyon hosszan (4-5 óra, vagy még több, baja nem lesz) rotyogás, szóval ez nem feltétlen baj. Ha kezdő vagy, azért áztatással ajánlott.
3/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm!!
2021. okt. 23. 20:49
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!