Kezdőoldal » Ételek, italok » Konyhai praktikák » Melyik a legjobb kézi mosogató...

Melyik a legjobb kézi mosogatószer?

Figyelt kérdés

A tandil kézi mosogatószere egy vacak. Pár tányér elmosogatása után semmi habja, semmi tisztítóhatása. 4ml/5 litert írnak rá. Ti mit tapasztaltatok?

Szaga, színe, bőrphkímélősdi aloevakításai nem játsanak be, kesztyűben mosogatok.

2021. okt. 18. 16:42
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
Én is többet kiprobáltam pur, cif, stb... Én is a jar-ra szavazok bár észre vehetően az se olyan mint régen
2021. okt. 19. 16:09
 12/19 anonim ***** válasza:
Én is próbáltam párat, egyértelműen a jar vált be. (Én a grapefruitosat szeretem, de gondolom majdnem mindegy, illatot majd választasz magadnak.)
2021. okt. 19. 20:32
 13/19 A kérdező kommentje:

Na vettem egy citromszagút.

Még ki kellene agyalni egy megismételhető összekoszolást a hiteles összehasonlításhoz.

Tippek? De konkrétan, pontosan összehasonlíthatóra gondolok, valami olyasmi, hogy étolajjal átöblített poharat meghinteni liszttel. Illetve tányért, majd 2 napig hagyni száradni.

Mustárral-zsírral körbekenni a tányért, két nap múlva elmosni.

De ha valaki tud jobbat, ne fogja vissza magát :)

2021. okt. 19. 21:22
 14/19 A kérdező kommentje:

Oké, a jar tökéletes, a tányérról nem folyik le a víz, tényleg zsírtalanít és a hab semennyire sem akart eltűnni.

Most lehet mindent újra elmosogatni...

A tandil vackát beöntöm a budiba, úgyse fog habzani.

2021. okt. 20. 01:17
 15/19 anonim ***** válasza:
ultra daisy jobb mint a jar, csak sajnos drága. A jar-tól rosszul vagyok, mosószer szagúak maradnak az edények...
2021. dec. 17. 22:17
 16/19 anonim ***** válasza:

15-ös, nekem a munkahelyemen vannak ipari mosogatószerek, ugyanez vele a problémám!

De olyan durván, hogy pl. szóltam már a konyhai kisegítőknek, hogy extra gondossággal öblítsenek, meg is teszik, tök száraz az edény, semmi szaga nincs, és ha beleteszek valami forrót (akármilyen erős fűszerezettségű ételt)

azt a qrva mosogatószert érzem , nem az ételt. Az összes ilyen agyonkísérletezett túlárazott fost kib@sznám a picsába.

20, meg 30 éve is maradéktalanul tökéletes eredményt lehetett elérni, zsíroldásra ultra porral, fertőtlenítésre hypoval.

Csak hát ugye a 20 forintos vegyszerekben nincs nagy üzleti fantázia...

Amúgy egy Jar ilyen szempontból semmi! Én azt simán leöblítem szagtalanra.

Próbálnál mondjuk egy ilyet

[link]

öblíthetsz utána 300 liter vízzel, hogy ne maradjon szaga...

2021. dec. 18. 10:06
 17/19 A kérdező kommentje:

A jar után nincs semmi mosogatószer-íz és szag ha tisztességesen le van öblítve. Van belőle olyan ami habot nyom, még jobban használható csak baromi drága.

Ultra por most is kapható, ahogy trisó is. A mosogatás egyik titka mindig a forró víz.

2021. dec. 18. 10:18
 18/19 anonim ***** válasza:
Tény, hogy kapható ultra por, más kérdés, hogy mondjuk egy étteremben mi elfogadott egy roppant agyonképzett bürokrata szerint, meg az EU-s előírások szerint , amik gyakorlatilag csak a lehúzásról meg a korrupcióról szólnak.
2021. dec. 18. 10:59
 19/19 A kérdező kommentje:
Hát, aki étterembe megy, az meg is érdemli. Forró vízzel kellene leöblíteni. A vegyszerlobbi áll az egész mögött, ahogy megfogalmaztad, a lehúzás és a korrupció. Miért is kell töltelékanyag a mosószerhez? Csak, hogy többnek látszódjon. Miért kell hígítva árulni a folyékonyat? hogy többnek látszódjon. És persze jó nagy legyen a márkafelirat helye. A használati utasítás kivétel nélkül olvashatalan fobetűkkel összenyomorítva, pedig hely az bőven volna.
2021. dec. 18. 16:26
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!