Melyik a legjobb kézi mosogatószer?
A tandil kézi mosogatószere egy vacak. Pár tányér elmosogatása után semmi habja, semmi tisztítóhatása. 4ml/5 litert írnak rá. Ti mit tapasztaltatok?
Szaga, színe, bőrphkímélősdi aloevakításai nem játsanak be, kesztyűben mosogatok.
Na vettem egy citromszagút.
Még ki kellene agyalni egy megismételhető összekoszolást a hiteles összehasonlításhoz.
Tippek? De konkrétan, pontosan összehasonlíthatóra gondolok, valami olyasmi, hogy étolajjal átöblített poharat meghinteni liszttel. Illetve tányért, majd 2 napig hagyni száradni.
Mustárral-zsírral körbekenni a tányért, két nap múlva elmosni.
De ha valaki tud jobbat, ne fogja vissza magát :)
Oké, a jar tökéletes, a tányérról nem folyik le a víz, tényleg zsírtalanít és a hab semennyire sem akart eltűnni.
Most lehet mindent újra elmosogatni...
A tandil vackát beöntöm a budiba, úgyse fog habzani.
15-ös, nekem a munkahelyemen vannak ipari mosogatószerek, ugyanez vele a problémám!
De olyan durván, hogy pl. szóltam már a konyhai kisegítőknek, hogy extra gondossággal öblítsenek, meg is teszik, tök száraz az edény, semmi szaga nincs, és ha beleteszek valami forrót (akármilyen erős fűszerezettségű ételt)
azt a qrva mosogatószert érzem , nem az ételt. Az összes ilyen agyonkísérletezett túlárazott fost kib@sznám a picsába.
20, meg 30 éve is maradéktalanul tökéletes eredményt lehetett elérni, zsíroldásra ultra porral, fertőtlenítésre hypoval.
Csak hát ugye a 20 forintos vegyszerekben nincs nagy üzleti fantázia...
Amúgy egy Jar ilyen szempontból semmi! Én azt simán leöblítem szagtalanra.
Próbálnál mondjuk egy ilyet
öblíthetsz utána 300 liter vízzel, hogy ne maradjon szaga...
A jar után nincs semmi mosogatószer-íz és szag ha tisztességesen le van öblítve. Van belőle olyan ami habot nyom, még jobban használható csak baromi drága.
Ultra por most is kapható, ahogy trisó is. A mosogatás egyik titka mindig a forró víz.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!