Melyik a legjobb kézi mosogatószer?
Figyelt kérdés
A tandil kézi mosogatószere egy vacak. Pár tányér elmosogatása után semmi habja, semmi tisztítóhatása. 4ml/5 litert írnak rá. Ti mit tapasztaltatok?
Szaga, színe, bőrphkímélősdi aloevakításai nem játsanak be, kesztyűben mosogatok.
2021. okt. 18. 16:42
4/19 A kérdező kommentje:
Na jó, kipróbálom...
2021. okt. 18. 17:23
5/19 anonim válasza:
Még mindig a jar, annak ellenére, hogy kb. fél éve észrevehetően lecsökkent annak is a minősége! Zsírosabbak maradnak tőle az edények, több kell belőle, mint régebben. De én se tudok jobbat.
6/19 anonim válasza:
Egyetértek az utolsóval, ennek ellenére én is a jart használom. A rózsaszín flakonos, talan aloe most ami nekem a legjobb. Előtte citromosat használtam. De at túl hígnak találnom.
7/19 A kérdező kommentje:
csak semmi aloezás, a citromszag maradhat a konyhában, de mint tudjuk ez is csak egy műanyagszag.
2021. okt. 18. 20:04
8/19 anonim válasza:
Nekem a dm sajatmarkas valt be a legjobban. Sokkal surubb mint a Jar es nagyon jol oldja a zsirt.
9/19 A kérdező kommentje:
ebből 3ml-t ír 5 literhez, a tandil szarja 4ml-t.
2021. okt. 18. 20:44
10/19 anonim válasza:
A jar nekem nagyon nem vált be, munkahelyi konyhában az volt, inkább vettem magamnak másfélét. :D
Nekem a greenbiotic nagyon bevált, azt szeretem.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!