Kezdőoldal » Ételek, italok » Konyhai praktikák » A Lidl-ben miért nincs kézikosár?

A Lidl-ben miért nincs kézikosár?

Figyelt kérdés
A nagy tologatós kosarakkal nem lehet elférni, és nincs is értelme azokkal szerencsétlenkedni, kivéve ha nagybevásárlást tartasz. Így aztán sokan keresnek valami megüresedett dobozt és abba pakolják a megvásárlandó cuccot. Vagy mindent a kezükben gyüjtenek aztán elejtik párszor mire a kasszához érnek. Miért jó ez a Lidl-nek, hogy ilyen tróger módon lehet csak náluk vásárolni?

2021. okt. 1. 22:43
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
84%

"de ezzel csak azt érik el, hogy mindenki kosár nélkül ténfereg egy halom szajréval a kezükben ami szanaszét gurul."

Vagy csak te akarod ezt látni, vagy egy példát erősítő kivétel az, ahol te vásárolsz.

Ahova én járok, ott az emberek kb. 90%-a kocsit használ és 10% cipekedik kézben vagy lenyúlt üres dobozban. Mondjuk nem egy szűk, belvárosi boltról van szó, ahol egyszerűen nem lehetne máshogy csinálni, de a legtöbb üzletük alapvetően nem is olyan.

2021. okt. 2. 01:08
 12/22 anonim ***** válasza:
77%
Én több, mint 10 Lidl-ben voltam már, mindegyikben van kosár.
2021. okt. 2. 03:21
 13/22 anonim ***** válasza:
84%

Évek.ota nincs kosár lidlben van kis kocsi meg nagy kocsi ,és a legtöbb ember elfér kocsikkal ,sőt Németországban sincs az itteni lidlben kosár csak kis és nagy kocsik és mindenki azal vásárol be .

Tehát nem csak Magyarországon van ez lidlnél.

2021. okt. 2. 04:43
 14/22 anonim ***** válasza:
73%
A Lidl alapból diszkont üzlet lenne, ahol nagy mennyiségeket vásárol az ember, ezért van csak a kocsi.
2021. okt. 2. 06:05
 15/22 anonim ***** válasza:
27%

En pl. nem ott nagybevasarlok.

Kozepso sorba megyek neha, vagy par konzervert vagy vega tejfol.

Biztos nem tolok emiatt semeklora szekeret.

Foleg, ha cssk belepek, van-e amit akartam.

Kosarat olyankor leteszi ember pénztárhoz, es kislisszan.

De ezekkel hogyan? Ezert alljal sorba? Hagyjak ott 50/100 fprontot a nagy semmire??

2021. okt. 2. 07:28
 16/22 anonim ***** válasza:
84%
Miután eltűntek a kosarak hallottam amikor kérdezték egy dolgozótól, hogy miért, azt válaszolta, hogy sokan abba rakták a gyereket és húzogatták - ezért 🤷‍♀️
2021. okt. 2. 08:58
 17/22 A kérdező kommentje:

11-es, az itteni Lidl (Debrecen Faraktár utca) jelentősen alulméretezett. Bevásárló szekér nélkül is úgy kell botorkálni meg átugrálni, az árufeltöltők raklapjai meg konténerei és a még el nem pakolt áruk között, a bevásárló kocsit max a sorok végén fér el. Az emberek többsége bevásárló kocsi nélkül vásárol, már csak azért is mert napi bevásárlásra használják ezt az üzletet, mivel a Lidl megjelenése után bezárt a közeli Coop és azóta nincs más bevásárlási lehetőség a közelben.

14-es, hol olvastad ezt, hogy a Lidl egy diszkont üzlet, ami csak nagybevásárlásra van kitalálva? Akkor nem lenne helyben sütött pékárú, újságok, használati cikkek, megy még egy csomó minden amiből az ember nem vásárol nagy tételben.

2021. okt. 2. 18:51
 18/22 anonim ***** válasza:
100%

Jajj, most le kell pontozni, mert lidl fan valaki?

Jó.

2021. okt. 2. 19:44
 19/22 anonim ***** válasza:
100%
Én mindig ott vásárolok. A kosarak közül a kicsit veszem el. Ma is csak azt a 3 dolgot hoztam el, amiért alapból indultam.
2021. okt. 3. 16:28
 20/22 A kérdező kommentje:
Akkor ezekszerint csak az egyik debreceni Lidlben nem kultiválják a kézi kosarat?
2021. okt. 3. 20:25
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!