Ha valami drága, nevesebb, vagy netán több cucc van akciózva, akkor az emberek reggel 7kor a nyitás után őrültként rohannak be. Ma is ez volt: Megyek nyitásra, nyitják az ajtókat, és páran meg se várják, törnek be, és rohannak az akciós cuccok felé, átgázolva, lökdösve, káromkodva. Még a nyugdíjasok is, bottal rohannak a kezükbe. Valamelyik a járókerettel is fut majdnem.
Ez egy vidéki, közepes méretű városba van. Kész vicc, mint a filmekbe. Ti is tapasztaltátok már ezt?
Naná. Ráadásul széttúrják, kibontják, visszahányják a cuccokat, ha valami mégse kell.
Én már úgy veszem, mintha a Lidls akciók nem is léteznének, nem idegesítem vele magam. Pedig pesti vagyok.
2021. szept. 20. 16:20
2/11 anonim válasza:
Igen, sokszor már aznap sem lehet kapni. Ráadásul elég nagy parasztok lehetnek arra, mert ha fel is van bontva egy termék gyorsan felnyitnak még vagy négyet mellé aztán otthagyják
2021. szept. 20. 16:36
3/11 anonim válasza:
Nálunk ilyen nincs. Mi az ország legkisebb boltja mellett lakunk és csak élelmiszereket lehet kapni, mást nem. De el tudom képzelni azt ahogy lerohanják az emberek a boltot. Néha megnézem a youtubeon, hogy a Penny Marketben miként harcolnak a sajtért. [link]
2021. szept. 20. 17:05
4/11 anonim válasza:
Ugyanez megy itt is, bár mi vidéken élünk. Nyitáskor, akciós újsággal a kezükben sorakoznak, kb mintha ingyen lenne a fél árukészlet.
Elhiszem, hogy valakinek sokat számít az a 15-20% kedvezmény, de ne legyünk már állatok...
2021. szept. 20. 17:24
5/11 anonim válasza:
Én mikor megyek a Lidlbe, mindig tömve van, legyen az reggel, délben vagy késő délután. Késő délután még meg is értem, akkor jár le a munkaidő, de hogy reggel és délben is tele legyen, kb soha nem találok parkolót csak a világ végén.
2021. szept. 20. 17:25
6/11 anonim válasza:
Sokszor nálunk is ez van. Már nem egyszer jártam úgy hogy le volt akciózva valami és direkt azért mentem a Lidl-be már majdnem nyitásra hogy biztosan megtudjam venni és már nem volt polcon. Meg jártam úgy hogy egy ragasztó pisztolyt akartam venni mert nagyon kellett és direkt nyitásra mentem oda igaz hogy 10 perccel később értem oda más egyéb okok miatt, de szó szerint elég sok ember volt azon a soron ahol ezeket árulták és már alig volt belőle, fel is volt túrva minden, volt ami fel volt nyitva és szétterítve, és akkor is volt rajtam kívül 2 vásárló akik szintén vettek maguknak és az egyik mondta is nekem hogy ha később mentünk volna 1 órával már nem lenne ennyi sem. Amikor mentem fizetni a pénztáros csaj csodálkozott hogy még van belőle, mert nyitás óta egy kezén megszámolja azt hogy hány vevője volt aki nem vett ilyet. Aztán nekem úgy kellett nyomtatni garancia papírt mert abból kifogytak, de megvártam mert a boltvezető gyors volt, meg mondta nekem hogy szinte minden ilyen terméknél ez van hogy képesek egy reggel alatt elkapkodni és a többség a neten árulja pár nappal később drágábban... Ami igaz mert én is láttam egy akkus fúrógépnél hogy megvette az illető és már hirdette a neten hogy eladó valami 3-5 ezer Ft-tal drágábban.
2021. szept. 20. 17:36
7/11 anonim válasza:
Én csak azt utáltam amikor terhes voltam és az összes kismama ruhát lerabolták délutánra a kövérek. Egyszer egy kb 60 éves túlsúlyos nő vitte el előlem az utolsó kismamapólót. Nagyon mérges voltam 😅 Elég kisváros ahol élek lehetetlen, hogy ennyi terhes legyen hogy 1 délelőtt alatt szinte 0ra lerabolják a készletet. De többször láttam már túlsúlyos idősebb korosztályt, amint az utolsó darab terhes rucikat túrni
2021. szept. 20. 17:45
8/11 anonim válasza:
Ugyanez van itt is. Még szerencse, hogy az így is drága cuccokhoz nem nyúlnak (kilós cheddar, profitterol, stb.), így azokból tudok hozni. Nyilván az áruk miatt ebből keveset veszek, de ez is valami, és még verekednem se kell érte.
2021. szept. 20. 18:04
9/11 anonim válasza:
Igen. Én ezért nem járok oda. Meg nekem nincs kedbem a halomra dobált minden cuccba turkálni aztán keresgélni. Nem turkáló mégis olyan.
2021. szept. 20. 20:26
10/11 anonim válasza:
~100000-es varos, 2 Lidl, itt meg nem tapasztaltam. Ahol ezelott eltem ~350000-es varos, 4 Lidl, ott sem tapasztaltam.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!