Egyszer bementem egy Aldiba, de semmit sem találtam, ami érdekelt volna. A Lidlből teli szatyorral jövök ki mindig.
2021. aug. 2. 13:59
3/23 anonim válasza:
A legjobb Lidl jobb, mint a legjobb Aldi, de az átlag Aldi jobb, mint az átlag Lidl.
2021. aug. 2. 14:04
4/23 anonim válasza:
Én mindkettőbe járok. Hetente 1x - szemben vannak egymással.
Mindkettőben vannak olyan termékek, amiket rendszeresen veszek.
2021. aug. 2. 14:11
5/23 anonim válasza:
Nagy tapasztalatom az nincsen, talán egyszer-kétszer voltam Aldiban. Nálam a Lidl a favorit, legalábbis a Pennyhez képest igen (azzal van inkább összehasonlítási alapom).
2021. aug. 2. 14:16
6/23 anonim válasza:
Aldiba. Tisztább, rendezettebb, kevesebben vannak, sötétebb van. Autistaként az egyik legelviselhetőbb bolt.
2021. aug. 2. 14:16
7/23 anonim válasza:
Hát nálunk úgy van a triumvirátus, hogy az út baloldalán van a lidől, jobb oldalán a tesznyó meg a penny. Én szívesen elcserélném a tesznyót aldira. Aldiba csak ritkán járok, mert másik városban van. Így marad a lidől. Nálunk csak a mentalitással van baj, hogy nagyon átmentek tesznyósba, hogy b.sznak kasszát nyitni, ha meg odaszólsz a pénztárosnak, hogy legyen kedves már még egy kasszát nyitni, még neki habzik a szája, mert nem képes oldalra fordítani a fejét. Jelzem, hogy nem általánosítok, tehát nem minden lidőlben van ez, de nálunk kivétel nélkül mindig. Míg a szomszéd városban, ahol semmivel se nagyobb bolt a záró órában is legalább 3 kassza megy, addig nálunk egy. Kedvencem, amikor annál az egynél is visszárut vesznek vissza.
2021. aug. 2. 14:22
8/23 anonim válasza:
"Tudom, hogy szint ugyanolyan a két bolt, de ahhoz képest elég nagy a verseny köztük." pont ezért van közöttük ekkora verseny, mert nagyon hasonlóak.
én az aldis salátát és némely tejterméket jobban szeretem, de lidl-ben van a kedvenc gumicukrom, van tofu, és jobb minőségűek a pékáruk (legalábbis ahhoz az aldihoz képest ami a közelemben van. máshol találkoztam sokkal jobb minőségű aldival).
én mind a kettőbe szoktam járni attól függően hogy mit kell vennem, de szerencsés vagyok mert mind a kettő kb 5 perc sétányira van tőlem, szóval nem egy nagy túra.
2021. aug. 2. 14:24
9/23 anonim válasza:
Tapasztalatom alapján a lidlben sokkal jobb a zöldség, gyümölcs, tejtermék, fagyasztott szekció és a húskínálat. Pékség kb. egy kaliber, de sztem a lidlben több cucc van. Édességekben talán az aldi jobb, minden más kb ugyanaz.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!