Aldi vagy Lidl?

Figyelt kérdés

Melyikbe jársz gyakrabban, és miért?

Tudom, hogy szint ugyanolyan a két bolt, de ahhoz képest elég nagy a verseny köztük.

2021. aug. 2. 13:33
A kérdező szavazást indított:
Csak az Aldi
Csak a Lidl
Mindkettőt szeretem, mindkettőbe járok
Lidl-t szeretem, de az Aldi közelebb van
Aldit szeretem, de a Lidl közelebb van
Nem érdekel csak bolt legyen
65 szavazat
1 2 3
 1/23 anonim ***** válasza:
82%
Lidlbe jobb termékek vannak szerintem.
2021. aug. 2. 13:34
 2/23 anonim ***** válasza:
85%
Egyszer bementem egy Aldiba, de semmit sem találtam, ami érdekelt volna. A Lidlből teli szatyorral jövök ki mindig.
2021. aug. 2. 13:59
 3/23 anonim ***** válasza:
53%
A legjobb Lidl jobb, mint a legjobb Aldi, de az átlag Aldi jobb, mint az átlag Lidl.
2021. aug. 2. 14:04
 4/23 anonim ***** válasza:
84%

Én mindkettőbe járok. Hetente 1x - szemben vannak egymással.

Mindkettőben vannak olyan termékek, amiket rendszeresen veszek.

2021. aug. 2. 14:11
 5/23 anonim ***** válasza:
84%
Nagy tapasztalatom az nincsen, talán egyszer-kétszer voltam Aldiban. Nálam a Lidl a favorit, legalábbis a Pennyhez képest igen (azzal van inkább összehasonlítási alapom).
2021. aug. 2. 14:16
 6/23 anonim ***** válasza:
91%
Aldiba. Tisztább, rendezettebb, kevesebben vannak, sötétebb van. Autistaként az egyik legelviselhetőbb bolt.
2021. aug. 2. 14:16
 7/23 anonim ***** válasza:
72%
Hát nálunk úgy van a triumvirátus, hogy az út baloldalán van a lidől, jobb oldalán a tesznyó meg a penny. Én szívesen elcserélném a tesznyót aldira. Aldiba csak ritkán járok, mert másik városban van. Így marad a lidől. Nálunk csak a mentalitással van baj, hogy nagyon átmentek tesznyósba, hogy b.sznak kasszát nyitni, ha meg odaszólsz a pénztárosnak, hogy legyen kedves már még egy kasszát nyitni, még neki habzik a szája, mert nem képes oldalra fordítani a fejét. Jelzem, hogy nem általánosítok, tehát nem minden lidőlben van ez, de nálunk kivétel nélkül mindig. Míg a szomszéd városban, ahol semmivel se nagyobb bolt a záró órában is legalább 3 kassza megy, addig nálunk egy. Kedvencem, amikor annál az egynél is visszárut vesznek vissza.
2021. aug. 2. 14:22
 8/23 anonim ***** válasza:
87%

"Tudom, hogy szint ugyanolyan a két bolt, de ahhoz képest elég nagy a verseny köztük." pont ezért van közöttük ekkora verseny, mert nagyon hasonlóak.

én az aldis salátát és némely tejterméket jobban szeretem, de lidl-ben van a kedvenc gumicukrom, van tofu, és jobb minőségűek a pékáruk (legalábbis ahhoz az aldihoz képest ami a közelemben van. máshol találkoztam sokkal jobb minőségű aldival).

én mind a kettőbe szoktam járni attól függően hogy mit kell vennem, de szerencsés vagyok mert mind a kettő kb 5 perc sétányira van tőlem, szóval nem egy nagy túra.

2021. aug. 2. 14:24
 9/23 anonim ***** válasza:
84%
Tapasztalatom alapján a lidlben sokkal jobb a zöldség, gyümölcs, tejtermék, fagyasztott szekció és a húskínálat. Pékség kb. egy kaliber, de sztem a lidlben több cucc van. Édességekben talán az aldi jobb, minden más kb ugyanaz.
2021. aug. 2. 16:15
 10/23 anonim ***** válasza:
87%
Lidl
2021. aug. 2. 18:31
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!