Aldi vagy Lidl?

Figyelt kérdés

Melyikbe jársz gyakrabban, és miért?

Tudom, hogy szint ugyanolyan a két bolt, de ahhoz képest elég nagy a verseny köztük.

2021. aug. 2. 13:33
1 2 3
 21/23 nemaRendőrség ***** válasza:
61%
Ugyanazt veszed lidlből is csak más a címke és nem marad itthon a haszon
2021. aug. 7. 16:55
 22/23 anonim ***** válasza:
83%

aldit jobban szeretem, minőségibb egy fokkal szerintem

fagyasztott zöldség (kedvencem a porciózott spenót, a serpenyős zöldségek), tonhalkonzerv, tejtermékek, pékáruk nagyon finomak, náluk a legolcsóbb a sűrített tej (a lidlben nincs is), teljes kiörlésű tortilla is nagyon jó

2021. aug. 9. 23:41
 23/23 anonim ***** válasza:
90%
Ne zavarjon senkit hogy egy tőkéscsoport tulajdona az összes multi , Spar Penny Rewe Hoffer de mind . Aldrecht család ravaszul kivált több névvel mert adozásból tamogatasból jobban jártak .... Saját riválisaikat alkották meg. Lidl friss és csomagolt pékáru dolgai jobbak , de Aldiban meg a fagyasztottjaik .
2021. szept. 20. 17:08
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!