Aldiban én majdnem üres kosárral jöttem ki mikor bementem..semmi sincs.
2021. aug. 2. 22:25
12/23 anonim válasza:
11. Mit kerestél?
Én pont fordítva vagyok, mindig túlvásárolom magam... finom német, svájci sajtok, olasz sonka, minősegi vaj, fincsi csokik...stb stb...
A mosószerek, tisztítószerek is kiválóak.
2021. aug. 2. 22:32
13/23 anonim válasza:
Már nem is tudom, de egy hosszú listával mentem és alig találtam dolgokat. A lidlbe át kellett mennem.
A monori Aldi eleg gáz, lehet máshol jobb.
2021. aug. 2. 22:46
14/23 anonim válasza:
Lidl. Szerintem jobbak a termékeik és közelebb is van.
2021. aug. 3. 05:27
15/23 anonim válasza:
7-es vagyok. Nálunk kicsit felelősségre vonhatnák azokat a dolgozókat, akik tesznek rá arra, hogy az ember mihamarabb kikerüljön a boltból, és nem nyitnak kasszákat. Pedig lehetőség volna csak nem kéne bandában kimenni cigizni. Tolom ki a szekeret 3 meg kint füstöl. Nem kellene egyszerre kijárni. Én, amikor olyan területen voltam, ahol ketten voltunk szerelők nem engedtek ki minket egyszerre, annak ellenére, hogy szerettem volna a kollégámmal kajálni. De meg is látszik a nálunk lévő bolt mentalitásán. Amilyen a főnök olyan a banda. Trehány. Ha felváltva mennének cigizni, talán másik két kassza is mehetne. Ahol pedig ez a folyamat kontrollálatlan ott be kell vezetni a dohányzás mentes munkahelyet. Akinek tetszik, tetszik, akinek nem, nem. Úgysem fognak pattogni, mert jobb fizut kapnak, mint a gyári dolgozók, akinek meg a cigaretta fontosabb, mint a munkája, meg is érdemli, hogy kukás legyen.
2021. aug. 3. 09:07
16/23 anonim válasza:
#15: melyik aldiban v. lidlben láttál ilyet...????
Ahová én járok, azok úgy be vannak fogva, hogy még egyedül se tudnak kimenni bagózni... nemhogy csoportosan...
2021. aug. 3. 09:25
17/23 anonim válasza:
Mindkettőt szeretem, de ha választani kéne hogy csak az egyikbe mehetek ezentúl akkor lidl
2021. aug. 3. 09:54
18/23 anonim válasza:
15ös válaszoló vagyok 16os. A problémás lidől az oroszlányi üzlet. De ezt a jelenséget nem tapasztaltam a Tatabányán lévő két üzletükben.
2021. aug. 3. 11:52
19/23 nemaRendőrség válasza:
Németek exportálják az ipari hulladék termékeiket meg a sajátmárkás termékeket gyártó üzembe lidlis/aldis címkével kérik.
Normális márkát nagyon ritkán kapni.
A gyümölcsök meg a tipikus hidrofóniás vegyszeres vitamininjekciózott dolgok.
2021. aug. 7. 16:46
20/23 anonim válasza:
"Németek exportálják az ipari hulladék termékeiket meg a sajátmárkás termékeket gyártó üzembe lidlis/aldis címkével kérik."
Tudod mi az ipari hulladék?
Amit a COOP-ban, CBA-ban megveszel mint magyar termék, a lidl-ös árakhoz képest 1,5-2x-es áron.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!