Erről a Lidl forrólevegős fritőzről vélemény?
Megéri beruházni rá? A régi (kicsi) fritőzöm nemrég ment tönkre és szeretnék újat.
Én alapból a koncepciót nem értem ezeknél.
Egy légkeveréses villanysütő, csak kisebb, hasonló áron.
Akkor már miért nem vesz az ember egy rendeset, amiben 1 zsemlén túl is elférnek dolgok
Kedves előző,
Igazad van, ez egy légkeveréses sütő, csak kicsiben. Én egyedül élek, azért van ilyenem, mert egy adag kajának bőven elég.
Illetve a rendes, nagy villanysütőhöz át kellene alakítani a villamos hálózatot nálam, nem bírna el a jelenlegi még egy villanysütőt.
Ha több embernek akar valaki főzni, akkor tényleg nem éri meg. De egy fős háztartásba szerintem nagyon hasznos.
És személyes tapasztalat valakinek?
Van sütőnk, ezt nyaraláshoz tervezzük. Ételallergia miatt muszáj, mert egyik étterem sem garantálja a mentességet. Ami igen, az meg iszonyú drága.
Tapasztalatot szeretnék erről a gépről és nem véleményt a forrólevegős fritőzökről.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!