Milyen a Penny-s karamella öntet?
Figyelt kérdés
Ma láttam hogy van de eddig nem vettem még. Legutóbb a Lidlből vettem egyet de az nem az a sűrű karamella szósz hanem a kicsit átlátszósabb fényes fajta. Valaki kóstolta már a Penny-set? Az milyen és finom? Köszi a válaszokat2021. szept. 28. 15:25
1/7 anonim válasza:
Finom.
Vagyis nekem ízlik. Újabban mindig a kávémba rakom, nagyon finom karamellás tejeskávé készül vele 😍
2/7 anonim válasza:
Szerintem rossz, a kukában végezte
5/7 A kérdező kommentje:
A megoszló válaszok alapján gondolom ízlések és pofonok :D 1es igen kávéba, meg kakaóba is szoktam rakni én is :)
2021. szept. 28. 17:00
6/7 Kései Sirató válasza:
A karamella öntet jó, viszont a Penny-s csokiöntet és eperöntet sem ízlik nekünk, silány a minőségük.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!