A Lidl-ben miért nincs kézikosár?
Figyelt kérdés
A nagy tologatós kosarakkal nem lehet elférni, és nincs is értelme azokkal szerencsétlenkedni, kivéve ha nagybevásárlást tartasz. Így aztán sokan keresnek valami megüresedett dobozt és abba pakolják a megvásárlandó cuccot. Vagy mindent a kezükben gyüjtenek aztán elejtik párszor mire a kasszához érnek. Miért jó ez a Lidl-nek, hogy ilyen tróger módon lehet csak náluk vásárolni?2021. okt. 1. 22:43
1/22 anonim válasza:
Én a saját bevásárlószatyromba szoktam pakolni. Gondolom macerás lenne tisztán tartani a kosarakat, pl a tesco-ban full mocskos mind. Máshol kicsit jobb a helyzet, de csak kicsit.
2/22 A kérdező kommentje:
A sparban meg tudják ezt oldani, de még a coopban is, a Lidlnek miért ekkora feladat kosarakat tartani?
2021. okt. 1. 22:50
3/22 anonim válasza:
Van kis méretű bevásárlókocsi is.
Illetve a budapesti belső kerületekben lévő boltokban van kosár is. Sőt, leginkább csak az van.
4/22 anonim válasza:
Mert ha csak nagy kocsik vannak, az emberek hajlamosak többet vásárolni. A boltnak ez nyilván jó, nekem viszont rohadtul nem, mert ritkán csinálok nagy bevásárlást, a kisebbhez viszont nincs kedvem a kocsit taszigálni. Ugyan Lidl-be nem járok, de más boltokban is előfordult, hogy inkább kifordultam, ha nem volt kosár. Kapják be.:(
5/22 anonim válasza:
Nálunk a lidl-ben van kis kosár. Húzhatod magad után a földön.
6/22 anonim válasza:
a móriczon lévő lidlben sincs...pedig az annyira kicsi, hogy nem lehet normálisan elférni
és csak a huzigálós nagy kosaruk van, rendes kis kézikosaruk nincs ami bosszantó nagyon egy ekkora boltban
7/22 A kérdező kommentje:
5-ös, az itteni Lidlben is volt kb 2 hónapig gördülős kézi kosár, aztán megszüntették, azóta megy a szerencsétlenkedés évek óta. De az itteni Lidl annyira zsúfolt, hogy még a gördülős kézi kosarak is túl nagyok voltak és nehezen fértek vele az emberek. Nem tudom miért nem lehet sima kézi kosarat használi.
2021. okt. 1. 23:18
8/22 anonim válasza:
Megnyugodhatsz, nem "nem tudja megoldani" a Lidl, hogy legyenek kosarak, tudatos döntés eredménye. Csak kb. 2-3 éve kezdték el megszüntetni, előtte volt mindenhol.
Marketingpszichológia, nagyobb kosár (=kocsi) használatával többet vásárolnak az emberek.
9/22 anonim válasza:
Szerintem is azért csinálják, hogy tudat alatt ösztönözzenek rá, hogy többet vásárolj.
10/22 A kérdező kommentje:
8-as lehet, hogy marketingpszichológia, de ezzel csak azt érik el, hogy mindenki kosár nélkül ténfereg egy halom szajréval a kezükben ami szanaszét gurul. Érdekes, hogy más üzletek nem vetemednek ennek a marketingpszichológiának az alkalmazására.
2021. okt. 2. 00:43
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!