Kezdőoldal » Ételek, italok » Konyhai praktikák » Valami ötlet teljes kiőrlésű...

Valami ötlet teljes kiőrlésű spagetti jobbá tételére?

Figyelt kérdés

Tényleg mindenevő vagyok, ezt is tervezem elfogyasztani, de szó ami szó ez nem valami finom.

Teljes kiőrlésű nokedlivel például múltkor semmi bajom nem volt, de ez más.

Szóval eredetileg tonhalas pestos tejszínes szószt készítettem volna rá, de érzem, hogy erre bármilyen finom szószt is készítenék, akkor sem lenne ízletes összességében, mert ez a tészta kb.mindent is lehúzna.:D

Van valami ötlet, hogyan használjam fel, hogy jó legyen vagy inkább találjak ki más estebédet? Köszi!


2021. szept. 30. 15:05
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

Nem gond, szerintem inkább pozitív, hogy kijavítottad, mert - ahogy írtad - nem mindenki ismeri a kifejezést, és nem árt, ha helyesen marad meg a fejekben.

A jogos javítás szerintem indokolt, aki ilyenen megsértödik ott az illetövel vannak bajok.

Elég baj szerintem, hogy több ismert, nemzetközi étel nevét a magyarok többsége rosszul használja, a legzavaróbb számomra a Cordon bleu - ami kék szalagot jelent, és kitüntetést, elsö helyet jeleztek vele, erre MO-on Gordon bleu-nak nevezik, mert nem tudják a név eredetét, és egy középszintü TV szakácsra tudnak csak asszociálni. És nem csak háziszakacskodók, hanem éttermek étlapjain is sokszor szerepel így, ami igencsak szégyen.

2021. okt. 1. 11:21
Hasznos számodra ez a válasz?
1 2

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!