Valami ötlet teljes kiőrlésű spagetti jobbá tételére?
Tényleg mindenevő vagyok, ezt is tervezem elfogyasztani, de szó ami szó ez nem valami finom.
Teljes kiőrlésű nokedlivel például múltkor semmi bajom nem volt, de ez más.
Szóval eredetileg tonhalas pestos tejszínes szószt készítettem volna rá, de érzem, hogy erre bármilyen finom szószt is készítenék, akkor sem lenne ízletes összességében, mert ez a tészta kb.mindent is lehúzna.:D
Van valami ötlet, hogyan használjam fel, hogy jó legyen vagy inkább találjak ki más estebédet? Köszi!
Ajándékozd el valakinek, ha nem szereted.
Vagy egyed többször és akkor megszokod.
Vagy fözd meg jobban/kevésbé, esetleg több sóval a vízben.
Vagy keress másik márkát.
Ha leírnád, mi a konkrét probléma vele, akkor többet lehetne segíteni.
Akkor szerintem az is lehet, hogy csak egyszerüen szokatlan volt, amiket írtam tippeket, azokat próbáld ki legközelebb.
Jó étvágyat!
Tényleg nem jó összességében, ahogy gondoltam.:( Még jó, hogy nem kevertem össze az egész tésztával a szószt. Csak egy kicsit szedtem, de alig bírtam legyűrni a végén még egy kis majonézes camambert sajtos segítséget is "hívtam".:)
Szóval új kérdés a kérdésben:
Mit csináljak a finom tejszínes pestos tonhalas szószhoz? Gnocchi-ra gondoltam, de mára valami egyszerűbb, de hasonló verziónak örülnék. Köszi!
Akkor képzeld el a teleskiőrlésű durumlisztből a tésztát!🤮
Cukros vagyok és a lelkemet adnám a tésztáért. Így aztán vettem 10 különböző formátumut - kocka, spagetti, kagyló, tarhonya meg a fene tudja még milyet - és ehetetlen.
Nagyon kiváncsi vagyok, hogy van e itt valaki, aki ezt meg bírta enni és mivel?
6-os: Én kifejezetten szeretem a teljes kiörlésü durumtésztákat! Szerintem nem ehetetlenek, csak édes tésztaként nem jók. Zöldséges szószokkal, vagy kínai stílusban pirított zöldségekkel kifejezetten jók szerintem, de akár rakott ételekbe is szeretem.
De az one-pont tésztákhoz is sokszor használom, ott az egyéb hozzávalók íze, leve beleszívódik, ezért lehet, hogy neked is jobban tetszene.
Persze ízlésröl nem lehet vitatkozni, van, akinek ízlik, meg van akinek nem.
Kérdezö: csinálhatsz hozzá krumplit, rizst, bulgurt, kuszkuszt, vagy zöldségekböl (sárgarépa, cukkini) készült "tésztát" - ehhez a zöldségesk hámozóval csíkokra vágod, kevés zsiradékon átpárolod és ezt használod tészta helyett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!