Mit ajánlotok, ami segíthetne spórolni az ételeken?
Dolgozz tobbet! Tulorazz vagy vallalj plusz munkat!
1. Nem lesz idod dozsolni otthon unalmadban.
2. Tobb lesz a penzed es mar nem is kell sporolni :)
"Nem nagyon van időm főzni"
"Elég sokat pazarolok, megromlik amit felbontottam és ki kell dobnom. "
"és fagyasszam le? Szerintem nem szívesen enném már azt meg."
"Kb 2-3 naponta beszaladok egy boltba és mindent veszek amit megkívánok"
Neked nem időd nincs főzni, hanem egy elkényeztetett kis hejcegnő vagy. Ami még extrán nevetséges akkor, ha a barátnőddel nem leszbikus kapcsolatban vagytok.
Te ismersz engem? 😀 tényleg hercegnő vagyok amúgy 🥰🥰 anyukám mindent megcsinált helyettem, de nyáron elköltöztem távolabb, így ez már nem opció, szeretnék változtatni. Egy ideje megy ez, de rájöttem, hogy sok a pazarlás és szemét, amit termelek, illetve túl sokat költök.
Ja, és szerinted a leszbik nem esznek vagy ez most neked honnan jött?!😂 nem vagy pc…
#12 képzeld én a munka közben is szoktam enni egyébként, ráérek 😀 sőt még vékony is vagyok, nem kell visszafogni magam, de ha van állásajánlatod hallgatom😀
A többieknek köszönöm, van egy-két dolog amit mindenképp megfogadok, bár figyelni a kiadásokra szerintem nehéz lesz és a tervezés is.
Igen, nehéz az elején, de nem olyan nagyon. Vagy fogod a blokkot minden egyes vásárlásnál, gyűjtöd őket, aztán legalább egyszer havonta (de inkább hetente) kiírogatod excelbe vagy bármilyen budget appbe, vagy rögtön a vásárlás után.
Ne felejtsd el a büfében vett cuccokat sem, legyen az akár egy kávé is.
Igen Büfés, meg pékséges kis ez kis amaz kemény számot tud mutatni hónap végén.
Fizetős helyen KV -t el kell felejteni. Instant Kv aztán melegítesz magadnak vizet. Nagyságrendekkel olcsóbb. És a Kv ról se mondtál le. Péksütikre ilyen helyettesítő megoldás nincs.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!