Tartok tőle, hogy többet ittam, mint kéne, hogyan segíthetnék most még a helyzeten?
Figyelt kérdés
Lehet, hogy ciki, de 23 éves vagyok és nem nagyon szoktam inni, nem vagyok bulizós, de ma este megittam 3 pohár sört és részegnek is érzem magam valamint félek, hogy holnap rosszul leszek.. Azon kívül, hogy most megpróbálok valami kaját magamba erőltetni, meg vizet van még valami praktika, ami segíthet azon, hogy ne legyek holnap másnapos?2013. márc. 20. 22:27
1/8 anonim válasza:
Igyál tejet :D de nem vicc, az jót tesz és nem leszel másnapos!!!
2/8 anonim válasza:
Hánytatás. Bár azért ennyiért kicsit durva lenne bevetni.
3/8 anonim válasza:
Ne hánytasd magad! Pocséklás lenne :D nah de komolyan tényleg a tej ami segít hogy ne legyél másnapos
4/8 Phoney válasza:
Az lenne a ciki, ha 23 évesen másnapos lennél 3 sörtől, ha lefekvés előtt ittál vizet és ettél is:)
5/8 A kérdező kommentje:
Hát kedves 4-es hozzászóló neked legyen igazad.. Bár félek, hogy mivel kicsi vagyok, alacsony és vékony, jobban árt nekem, mint másoknak.. Ettem, ittam vizet(bevallom, tejet nem mertem)és most megyek aludni.. Majd meglátjuk holnap mi lesz..
2013. márc. 20. 22:49
7/8 A kérdező kommentje:
Igen... Nem is voltam másnapos.. Úgy tűnik jobban bírtam mint képzeltem magamról vagy hatott a kaja és a sok víz kombináció.. De azért nem fogok rászokni az ivásra..
2013. márc. 22. 15:21
8/8 anonim válasza:
Őszintén szólva sajnállak én se vagyok bulizós egyszer egyszer elmentem.. eggyik alkalommal megittam 10-15 pohár sört .Én részegnek éreztem magam !!! te ne érezd annak 3 pohár után. Am meg amikor lehúzok egybe 4,5 dl jhony walker 40%-os whiskey-t aztán ettem rá két hambit inni semmit nem ittam rá na akkor ugyan csak részeg voltam de akkor se voltam másnapos. Másnapos csak akkor leszel sztem ha nagyon összekutyulod a piákat mag hajnali 1-2 óra körül még rendesen iszol és ha kiszáradsz. ennyi...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!