Vajon segíthetnek e a vitaminok?
Figyelt kérdés
Olyan érdekelne hogy most kb2hete kezdtem el szedni folsavat,vasat B6 ÉS B12 vitamint valamint van benn C vitamin is ezilyen vitaminos kúravagy mi:D szoval szeretnék már babát is,ezek esetleg segíthetnek valamennyit:):(?A mostani mensim február 21től 26ig volt meg.És a dolog megtörtént 2.án(2xer) 7.én, 9.én és ma reggel1xer Demár görcsölök valószinű h mostis megjön és nemlettem terhes:(A párom meg úgy van vele ha jön jön:/ nemigyekszik merthogy még élhetünk,de én jobban szeretnék már2013. márc. 19. 19:06
1/3 anonim válasza:
Ha a párod nem igazán szeretné, akkor nem erőltetném.
A vitaminok amúgy segíthetnek. De ritka, hogy valakinek elsőre sikerüljön teherbe esnie.
2/3 A kérdező kommentje:
Háth igazából ha nemszeretné akkor nemértem miért megy el mindig bennem:/?!Szoval ő is szeretné csak nem annyira mint én..amugy kb 3-4hónapja próbálkozunk így..deháth..ugyláccik sajnos hosszas ez a várakozás:(
2013. márc. 19. 19:16
3/3 anonim válasza:
Nekem anno azt mondta a dokim,hogy ha valakinek olyan súlyos vitaminhiánya van, hogy azért nem esik teherbe, annak már bőven vannak más tünetei is!
Én is akartam szedni, de lebeszélt, ráadásul elsőre terhes is lettem!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!