Fagyasztóba mennyire lehet folyamatosan üveg dobozban tárolni dolgokat?
Figyelt kérdés
2021. szept. 20. 03:48
11/16 anonim válasza:
9-es Nem mindegy, hogy milyen a fagyasztód, mert ezek a fajta edények -20 fokig bírják.
12/16 anonim válasza:
Ha fagyasztható, akkor használd nyugodtan.
Én is abban szoktam tárolni mindent, utálom a műanyagot mosogatni.
13/16 anonim válasza:
Én műanyag, mikrózható dobozban, vagy fagyisdobozban fagyasztok mindent. És nem törik le a kezem, ha el kell mosogatni. Levest is műanyagban fagyasztok. Üvegben eszembe nem jutna, mert elpattanhat.
14/16 anonim válasza:
13!
Nem arról van szó, hogy letörne az ember keze. A műanyag átveszi a szagokat és az izéket, azt a büdös életben nem tudod tökéletesre elmosni még mosogatógépben sem. Az üveg pedig nem pattan el, hiszen többször le lett írva, hogy nem sima üvegről van szó, hanem fagyasztóban használható üvegről.
15/16 anonim válasza:
A szüleim sima befőttesüvegben szoktak pl. fűszernövényeket és mást is tárolni, csak a fűszer ugrik most be hirtelen, de teljesen jól működik évek óta.
16/16 anonim válasza:
Nekem se törik le a kezem, de ha van olyan opció amit harmad annyi idő kipucolni, akkor nem fárasztom magam hobbiból. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!