Mivel lehetne a kotyogós kávét kicsit feljavítani?
Figyelt kérdés
Elromlott pár napja az automata kávéfőzőnk. 2 hetet mondtak az alkatrész beérkezésére. Apósom kölcsönadta a szarvasi kotyogósát (gyakorlatilag új gép, eredeti dobozában tartották). Hát mit mondjak, senkinek sem ízlik. Keserű, égett íze van a kávénak. Apósom azt mondta, ez ilyen, de én azért kíváncsi lennék lehet-e valamit javítani rajta.2021. aug. 1. 11:12
11/25 anonim válasza:
Ez nem kotyogós :D Ne rakd annyira teli, ha égett az íze vegyél más márkájú kávét
13/25 anonim válasza:
1)
Ez a kotyogó:
2)
Az Omniánál keserűbb szart még soha nem ittam, de legalább drága
3)
Leírták: nem megtömni...valamilyen normális ízű kávéval
4)
tegyél bele tejet
14/25 anonim válasza:
15/25 anonim válasza:
Az Omnia a gond. Én pl Palomát használok az ilyen gépembe már nagyon régóta. Mindig megelégedettek a kávémmal.
Ilyen gépem van évtizedek óta.
16/25 anonim válasza:
Nem a kávé típusa a gond, hiszen eddig is ezt itták és ezt szeretik.
17/25 anonim válasza:
Én Omniát használok régóta az ilyen gépembe és elégedett vagyok a kávéval.
18/25 anonim válasza:
A szarvasit nagyon egyszerű: Nem kapcsolod be és veszel instant kávét helyette. 100x jobb az eredmény.
19/25 anonim válasza:
16-os, de igen, nagyon is lehet a kávé a gond, mert más főző másképp oldja ki az ízeket. És hát ezek szerint a szarvasi hatékonyabban oldja ki.
20/25 anonim válasza:
Ezek a presszógépnek csúfolt kávéfőzők gőz elven működnek, tehát mindenképpen szétégeti a kávét, akármit csinálsz vele. Esetleg hígíthatod meleg vízzel vagy tejjel, hogy ne legyen annyira jelen az égett íz, de szerintem kár erre pazarolni a kávét.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!