Mivel lehetne a kotyogós kávét kicsit feljavítani?
Figyelt kérdés
Elromlott pár napja az automata kávéfőzőnk. 2 hetet mondtak az alkatrész beérkezésére. Apósom kölcsönadta a szarvasi kotyogósát (gyakorlatilag új gép, eredeti dobozában tartották). Hát mit mondjak, senkinek sem ízlik. Keserű, égett íze van a kávénak. Apósom azt mondta, ez ilyen, de én azért kíváncsi lennék lehet-e valamit javítani rajta.2021. aug. 1. 11:12
2/25 anonim válasza:
Nem mindegy, milyen márkájú kávét használtok.
3/25 anonim válasza:
Durvább őrlésű kávé és nem kell nagyon megtömni
4/25 anonim válasza:
Kis lángon főzd és nem lesz égett íze. Ha jól használod nagyon jó kávét főz
5/25 A kérdező kommentje:
Elektromos:
Azt a kávét teszem bele (omnia) amit az automatába is szoktam, teljesen más íze van a szarvasiban, nagyon keserű. Annyi, hogy nem szemes, hanem ugye darált.
2021. aug. 1. 11:59
7/25 anonim válasza:
Ez nem kotyogó s, hanem presszó gép....Kevesebb kávét tegyél vele és lazabban töltsd
8/25 A kérdező kommentje:
Hát akkor mi? Most nem mindegy, hogy gáztűzhely vagy fűtőszál forralja fel a vizet? Nem vagyok nagy kávéfőző guru, de ennyit még én is tudok, hogy mindkettő megoldásnál a fejlődő gőz nyomása préseli át vizet a kávén.
2021. aug. 1. 12:12
9/25 A kérdező kommentje:
Semmiféle szivattyú nincs benne, olyan mint az automatában.
2021. aug. 1. 12:13
10/25 anonim válasza:
Nyilvánvalóan nem mindegy. Ezen nem tudod beállítani, hogy lassan forralja fel a vizet. Még mindig a durvább őrlésű kávé lesz a megoldás
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!