Ki hogyan spórol?
Figyelt kérdés
A hónapba jó lenne lefaragni a kiadasokbol mert egy nagyobb összegű kiadasunk lesz. Minden spórolási ötlet, tipp, praktika érdekel. Ki mit vet be otthon? Köszönöm2021. júl. 1. 18:54
1/5 anonim válasza:
Amikor szezonja van rakok el lekvárt, lecsót, ajvárt, csilisbabot, székelykáposztát stb.
Ha le van akciózva akkor liszt, paradicsompüré kartonszám.
Otthon készítem a kenyeret pékárúkat (ezzel spórolok a legtöbbet pl. 1 kiló fehér kenyér megvan 200 ft alatt, 300-ért már teljeskiörlésű, magos csodákat is süthetsz, kakaós csiga amennyibe belekerül 1 kelttésztás csiga abból egy tepsire valót megsütsz -igaz napokig eszed)
Szeretem a rakottas és egytál ételeket, napokig elég.
Végig kell gondolni mi az amit szeretsz, sokat használsz és tartós alapanyag. Abból érdemes spájzolni.
2/5 anonim válasza:
Készkaja vásárlást beszünteti. Éttermezést, kajarendelést beszünteti. Több főzés otthon, több tésztaétel. Ezeket próbálom egészségesen, pl durumtészta, házi szószokkal. Cukrászda helyett házi fagyi vagy dobozos jégkrém. Idénygyümölcsök piacról
3/5 anonim válasza:
Nézem az akciókat a Sparos újságban. Nem rendelek kaját, kevesebb készkaját veszek. Mélyhűtőbe eltett kajákat fogyasztom jórészt. Főzni szinte minden nap főzök otthon + csak heti 2X megyek boltba. Dobozos jégkrémet veszek (jobban megéri), plusz nem a drágább gyümölcsöt és zöldséget veszem. Pékárut veszem, de csak kenyeret és zsemlyét. Én hónapok óta így csinálom, és heti nagyjából 8-10 ezer forintból kijövök a boltban. Plusz a vegyi áru a Rossmannból
4/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen mindenkinek, ment a zöld!
2021. júl. 2. 14:58
5/5 anonim válasza:
Én előre csinálok menütervet, ahhoz vásárolok. Így olcsóbb, bár ugye nem azt eszem mindig, amit épp megkívánok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!