Mire állítsam a mini sütőt ha egy tányér ételt akarok felmelegíteni?
Mikró helyett inkább az újonan vett mini sütőnkben szeretném felmelegíteni egy tányéron elférő egy adag ételt, és arra gondoltam, hogy megkérdezlek titeket, akik már régóta használnak ilyen készüléket, hogy a hatféle állás közül melyikre állítjátok be a masinát nem sütéshez hanem csak felmelegítéshez?
Felső sütés
Alsó sütés
Felső sütés + alsó
Felső sütés + légkeverés
Alsó sütés + légkeverés
Felső sütés + alsó + légkeverés
Felsorolok itt néhány ételt amiket melegítenék (nem sütnék) a mini sütőben:
(egy személyes adagot)
rántott hús petrezselymes krumplival
spenót (magas falú jénai tányérban)
rizseshús
sztrapacska
Egyébként ilyen típusú mini sütőt vettünk:
Mindenféle javaslatot, "trükköt" szívesen fogadok ebben a témában.
Oké, egyrészt amit olvastál annak nézz még kicsit utána megbízhatóbb forrásokból is mert teljesen alaptalan rémhír.
Másrészt viszont hogy addig se hideg spenótot egyen a család:
Nekem sincsen mikróm évek óta, nem elvi meggyőződésből hanem mert a konyhámban vagy minisütő vagy mikró fért el, a kettő együtt nem, én meg hasznosabbnak tartottam a sütőt. Viszont az általad említett ételeket a rántott hús kivételével szerintem leghatékonyabban a tűzhelyen, kislábasban lehet melegíteni. Figyelni kell hogy ne égjen oda meg kevergetni hogy egyenletesen melegedjen, viszont nagyságrendekkel gyorsabb mint a sütő és megvan az az előnye hogy nem égeti le a kezedet a tányér ami a sütőből kivéve természetesen tűzforró.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!