Kezdőoldal » Ételek, italok » Konyhai praktikák » Mire állítsam a mini sütőt ha...

Mire állítsam a mini sütőt ha egy tányér ételt akarok felmelegíteni?

Figyelt kérdés

Mikró helyett inkább az újonan vett mini sütőnkben szeretném felmelegíteni egy tányéron elférő egy adag ételt, és arra gondoltam, hogy megkérdezlek titeket, akik már régóta használnak ilyen készüléket, hogy a hatféle állás közül melyikre állítjátok be a masinát nem sütéshez hanem csak felmelegítéshez?

Felső sütés

Alsó sütés

Felső sütés + alsó

Felső sütés + légkeverés

Alsó sütés + légkeverés

Felső sütés + alsó + légkeverés

Felsorolok itt néhány ételt amiket melegítenék (nem sütnék) a mini sütőben:

(egy személyes adagot)

rántott hús petrezselymes krumplival

spenót (magas falú jénai tányérban)

rizseshús

sztrapacska

Egyébként ilyen típusú mini sütőt vettünk:

[link]

Mindenféle javaslatot, "trükköt" szívesen fogadok ebben a témában.

2021. jún. 6. 12:07
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
65%
7-es, eddig nem is tudtam, hogy az étel él. Ma is tanultam valami újat! XD
2021. jún. 6. 15:40
 12/14 anonim ***** válasza:
79%
Akkor a kenyeret nyersen kell megenni, mert a minisütődben megölöd a kovászt.
2021. jún. 6. 16:38
 13/14 anonim ***** válasza:
61%

Oké, egyrészt amit olvastál annak nézz még kicsit utána megbízhatóbb forrásokból is mert teljesen alaptalan rémhír.

Másrészt viszont hogy addig se hideg spenótot egyen a család:

Nekem sincsen mikróm évek óta, nem elvi meggyőződésből hanem mert a konyhámban vagy minisütő vagy mikró fért el, a kettő együtt nem, én meg hasznosabbnak tartottam a sütőt. Viszont az általad említett ételeket a rántott hús kivételével szerintem leghatékonyabban a tűzhelyen, kislábasban lehet melegíteni. Figyelni kell hogy ne égjen oda meg kevergetni hogy egyenletesen melegedjen, viszont nagyságrendekkel gyorsabb mint a sütő és megvan az az előnye hogy nem égeti le a kezedet a tányér ami a sütőből kivéve természetesen tűzforró.

2021. jún. 7. 02:14
 14/14 A kérdező kommentje:
Rendben, mindenkinek köszönöm a válaszait, különösen az utolsó tetszik nekem, azt hiszem, megfogadom a tanácsod.
2021. jún. 7. 19:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!