Atis1984 kérdése:
Gyorsan kihűl az étel a tányérban, evés közben. Milyen tányért használjak?
Figyelt kérdés
Tavaly Karácsonykor vettem egy cserepes hőtartó-tálat a régi jénaik helyett, ebbe nagyon jó sütni. Idén azt találtam ki, hogy tányérokat is keresek hozzá, mert a már kiszedett étel gyorsan kihűl a mostaniakban. Főleg pl. egy pörkölt, vagy tésztás ételek stb. Szóval szeretném, ha kicsit tovább lenne meleg az étel. Van esetleg valakinek valami ötlete?2015. dec. 15. 13:40
1/4 anonim válasza:
Ezt úgy szokás elérni, hogy a tányérokat is berakják a sütőbe max. 30-40 fokra tálalás előtt, üresen. Így sokkal tovább tartják a hőt!
2/4 A kérdező kommentje:
Aha... de cserép-kerámia tányér biztosan tovább tartja a hőt... Vegyek ilyet? És köszi a választ, mert a sütős ötlet tényleg jó, mert ha ilyen tányért tartanék melegen, az :)
2015. dec. 16. 11:40
3/4 anonim válasza:
Mi a tányérokat evés előtt 1 percre betesszük a mikróba, így nem hűl ki hamar az étel evés közben.Persze csak télen, mert izzadunk a konyhában ilyentájt.
4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm az ötleteket :) És elnézést, az előző bejegyzésem vége valahogy félbemaradt...
2015. dec. 18. 10:15
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!