Girlll3 kérdése:
Mélyhűtőben tárolt főzelék és rizseshúsi meddig áll el?
Figyelt kérdés
Hány nap múlva kezd el romlani?2021. máj. 27. 19:13
1/9 anonim válasza:
Megromlani nem fog, az íze és az állaga változhat. Rizses hús jó bírja, a főzelék pedig magától a főzeléktől függ. Lencse, szárazbab sokáig, de pl. krumplit egyáltalán nem jó fagyaszani.
2/9 anonim válasza:
hány nap...??? Hónapokig jó a mélyhűtőben!
3/9 A kérdező kommentje:
2-es ezt nem tudtam
2021. máj. 27. 19:49
4/9 anonim válasza:
Otthon nem volt mélyhűtőtök, mikor még anyukádéknál laktál? :-O
5/9 anonim válasza:
Pár NAPIG egy normál hütöben lehet az ételeket tárolni, a fagyasztó/mélyhütö arra való, ha hónapokig akarsz valamit eltartani.
6/9 anonim válasza:
Igyekszem úgy intézni, hogy 2-3 hónapon belül megegyük a fagyasztóból az ételeket, de ha úgy jön ki a lépés, én az 1 éveset is megeszem.
7/9 anonim válasza:
Fél évig simán elvan. Egy év után már nem szívesen enném meg. Akkor sem romlik meg kifejezetten, de olyan "hűtőíze" lesz. Tehát ehető marad, de az élvezeti értéke romlik.
8/9 anonim válasza:
Nem tudom, honnan szeditek ezt a "hűtőízt", tiszta, rendszeresen takarított hütöben, szabályosan becsomagolva semminek nem lesz hütöíze!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!