A csirke felső combot hol vágjátok be ?
Figyelt kérdés
Rántani gondoltam, de többször jártam már úgy, hogy véres marad a közepe. Ha bevágjátok, akkor egyszer vágtok a bőr felől a csontig ? Vagy esetleg kétszer is vágjátok ?#felső comb ,
2021. ápr. 11. 22:02
1/10 anonim 



válasza:





Nehezebben sül meg.
Ha letakarod a serpenyőt, akkor nem lesz véres a csontnál.
(+Sokkal több a sütési ideje is.)
2/10 A kérdező kommentje:
Hirtelen az jutott eszembe, hogy bedobom húslevesbe, majd félúton kiveszem, aztán majd abból rántok.
2021. ápr. 11. 22:48
3/10 anonim 



válasza:





De mi értelme van kirántani, ha már a levesbe megfőtt?
Akkor ehetitek főtten is,nem is lesz ugyanolyan az íze +levet ereszt, ami elég gáz olajban ugyebár.
Le kell takarni, És tovább kell sütni, ez a titka.
4/10 anonim 



válasza:





A csirke felső combot hol vágjátok be ?
Ahol épp megéhezek!
5/10 anonim 



válasza:





Siman kicsontozhatod es akkor biztosan nem lesz veres a csont mellett. Csontot pedig belefozheted a levesbe.
6/10 anonim 



válasza:





Akkor lesz a rántott csirkecomb puha, omlós, szaftos, ha nem vagdosod be, hanem picit lassabban, jórészt fedő alatt sütöd át.
7/10 anonim 



válasza:





Filézd ki és úgy rántsd ki.Vendeglatásban ha csontos meg szokták párolni es úgy panírozzák sütik.
8/10 anonim 



válasza:





"Hirtelen az jutott eszembe, hogy bedobom húslevesbe, majd félúton kiveszem, aztán majd abból rántok."
És kapsz egy olyan valamit, ami rántottnak nem jó, mert íztelen.
Sokkal okosabb elöre kicsontozni - pár mozdulat - és akkor garantáltan átsül
9/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, végül is kipróbáltam két módszert. A fedővel takarásos is tök jó, meg a levesben főzött is. A kifilézést nem választom, mert valahogy szeretem, ha csontról lehet leenni, na meg a "bodri" is élvezi, mikor kapja a csontot. :)
2021. ápr. 13. 00:21
10/10 anonim 



válasza:





Én simán be szoktam panírozni, aztán olajsütőben egy 12-14 perc alatt szépen kész is van. És nem véres a csontnál. Nem szoktam bevagdosni a húst.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!