Sajtos rúdba mehet a vaj mellé zsír is?
Figyelt kérdés
Egyik barátnőm mindkettőt tesz bele, én még nem hallottam ilyenről. Ti csináltátok már így?2021. ápr. 4. 11:32
1/7 anonim válasza:
Persze, tok m1. A lenyeg hogy zsiradek.
Maga a zsir omlosabba is teszi, regebben falu helyen az almas pitetol. Apogacsaig mindenhez zsirt hasznaltak, nem pedig margarint vagy a draga vajat
2/7 anonim válasza:
Így igaz ahogy 1-es mondja👏👏
Jobb az íze is ha eredeti házi zsírt raksz bele
3/7 anonim válasza:
Van jópár recept, amibe mindkettő kell.
4/7 A kérdező kommentje:
Értem. Én eddig mindig csak vajjal készítettem.
2021. ápr. 4. 11:53
5/7 anonim válasza:
Vajjal, zsirral vagy akar hajjal ... egyre megy. Lenyeg a zsirtartalom!
6/7 anonim válasza:
Zsírral az autentikus, az, hogy vajasat is írnak annak csak az a lényege, hogy legyen valami másképp csinálva...és pénzszórás.
Szóval zsírral csináld. De ha eleve tiszta vajas a leírásod, akkor csak 80% zsírt számolj, ne 1:1 arányban cseréld a vajat zsírra.
7/7 anonim válasza:
#1 Úgy gondolom máig nincs is jobb egy hájas tésztánál.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!