Miért kell kloffolni a húst?
Figyelt kérdés
:)2021. márc. 7. 14:29
1/3 anonim válasza:
Igazánból nem kell, csak néha van elönye.
A klopfolással megszakadnak az izomrostok, így gyorsabban átsül és omlósabb lesz.
De az, amit sokan csinálnak, hogy papírvékonyra verik a húst,az csak arra jó, hogy azt hiszik, nagy szeletet készítettek, közben meg minden hasznos anyag kifolyik a húsból, mikötben szétverik, és íze sem marad.
2/3 alletta válasza:
lazítja a hús rostjait. nem érdemes nagyon vékonyra kiklopfolni. árusító helyeken, éttermekben szokták nagyon vékonyra, hogy azt hidd mekkora nagy husit kaptál, közben meg papírvékony a hús.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!