Kezdőoldal » Ételek, italok » Konyhai praktikák » Miért kell kloffolni a húst?

Miért kell kloffolni a húst?

Figyelt kérdés
:)

#konyha #hús #taktika #kloff #kloffolás #kloffolni
2021. márc. 7. 14:29
 1/3 anonim ***** válasza:
93%

Igazánból nem kell, csak néha van elönye.

A klopfolással megszakadnak az izomrostok, így gyorsabban átsül és omlósabb lesz.


De az, amit sokan csinálnak, hogy papírvékonyra verik a húst,az csak arra jó, hogy azt hiszik, nagy szeletet készítettek, közben meg minden hasznos anyag kifolyik a húsból, mikötben szétverik, és íze sem marad.

2021. márc. 7. 14:38
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/3 alletta ***** válasza:
77%
lazítja a hús rostjait. nem érdemes nagyon vékonyra kiklopfolni. árusító helyeken, éttermekben szokták nagyon vékonyra, hogy azt hidd mekkora nagy husit kaptál, közben meg papírvékony a hús.
2021. márc. 7. 14:55
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/3 anonim ***** válasza:
84%
Én pl nem szoktam
2021. márc. 7. 15:29
Hasznos számodra ez a válasz?

További kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!