Hortobágyi húsospalacsintához mivel aprítsam a pörköltből a húst, ha nincs se aprítóm, se botmixerem?
Figyelt kérdés
2021. jan. 10. 13:25
1/6 anonim válasza:
Húsdaráló.
Amúgy meg nem egetrengető probléma, ha kicsit darabos, szóval végső esetben kés+vágódeszka...
2/6 anonim válasza:
Ha húsdarálód sincs, akkor jó nagy vágódeszkára kiteszed a húskockákat, és éles nagykéssel felaprítod. Még a nyers húst is lehet így! Sőt, az igazi tatárbífszekhez így KELL aprítani a húst.
Így: (kb. az első perc végétől)
3/6 anonim válasza:
Én mindig késsel vágom kis darabokra, ezerszer jobb ízü/állagú, mint pépesítve. (Meg eredetileg is apróra vágták, direkt megemlítve, hogy még véletlen se darálja senki, mert úgy oda az íze!)
4/6 anonim válasza:
Én nem is szeretem, ha kenőccsé van a hús mixelve, de a recept szerint sem úgy kell. Ahogy előttem már írták, vagdosd apróra!
5/6 anonim válasza:
Az en porkoltom altalaban olyan allagu, hogy villaval siman szet lehet nyomkodni :)
6/6 A kérdező kommentje:
Köszi, jó lett. Szétvágtam késsel egy deszkán. :)
2021. jan. 10. 14:28
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!