Almás húsok esetében meg kell hámozni az almát?
Figyelt kérdés
Pulykasültre és hasonlóra gondolva.2020. nov. 16. 18:14
1/7 anonim 



válasza:





Szerintem ízlés kérdése...
Én nagyon sokmindenhez héjastul használom az almát. Nagyon finom aromája van a héjának is.
2/7 anonim válasza:
Ez ízlés függő, valaki nem szereti az almahéját. Ha neked nincs vele bajod, akkor nem muszáj meghámozni, de ha leszeded a héját, akkor hamarabb megsül. :-)
4/7 anonim 



válasza:





1-es vagyok, szerintem ebben jobb hámozva!
Azt hittem, hogy egészben sült pulyka mellett sült gyümölcsökre gondolsz, vagy esetleg - szintén egészben sülő pulyka - hasüregében elhelyezett almára...
5/7 A kérdező kommentje:
4, köszönöm! Én is így gondoltam, csak nem írja a recept, ez zavart meg.
(Mondjuk mit várok egy olyan recepttől, ami cserélgeti a csirke és pulykamellet.)
2020. nov. 16. 18:56
6/7 anonim 



válasza:





Ja-ja, tesco recept - biztos ollózták valahonnan, vagy két receptből variálták össze. :-DDD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!