Kezdőoldal » Ételek, italok » Konyhai praktikák » Almás húsok esetében meg kell...

Almás húsok esetében meg kell hámozni az almát?

Figyelt kérdés
Pulykasültre és hasonlóra gondolva.
2020. nov. 16. 18:14
 1/7 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem ízlés kérdése...

Én nagyon sokmindenhez héjastul használom az almát. Nagyon finom aromája van a héjának is.

2020. nov. 16. 18:22
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/7 anonim válasza:
100%
Ez ízlés függő, valaki nem szereti az almahéját. Ha neked nincs vele bajod, akkor nem muszáj meghámozni, de ha leszeded a héját, akkor hamarabb megsül. :-)
2020. nov. 16. 18:22
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/7 A kérdező kommentje:

Konkrétan erről a receptről van szó.

[link]

2020. nov. 16. 18:36
 4/7 anonim ***** válasza:
100%

1-es vagyok, szerintem ebben jobb hámozva!


Azt hittem, hogy egészben sült pulyka mellett sült gyümölcsökre gondolsz, vagy esetleg - szintén egészben sülő pulyka - hasüregében elhelyezett almára...

2020. nov. 16. 18:38
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/7 A kérdező kommentje:

4, köszönöm! Én is így gondoltam, csak nem írja a recept, ez zavart meg.

(Mondjuk mit várok egy olyan recepttől, ami cserélgeti a csirke és pulykamellet.)

2020. nov. 16. 18:56
 6/7 anonim ***** válasza:
67%
Ja-ja, tesco recept - biztos ollózták valahonnan, vagy két receptből variálták össze. :-DDD
2020. nov. 16. 18:59
Hasznos számodra ez a válasz?
 7/7 anonim ***** válasza:
100%
Ehhez feltétlenül hámozd meg.
2020. nov. 17. 00:28
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!