Rakott krumpli esetében a krumplit először megfőzzem?
Figyelt kérdés
Legutóbb mikor csináltam, akkor nem főztem meg a krumplit és alig akart megsülni a sütőbe. Anya is így szokta azért csinálom én is igy. Viszont a neten olvasgatom hogy a krumplit először megkell egészbe főzni. Ez mennyire számít?2020. ápr. 8. 11:12
2/21 anonim 

válasza:

Én soha nem hallottam olyanról, hogy nem kell megfőzni.
3/21 anonim 

válasza:

Mindent meg kell főzni, a krumplit és a tojást is.
A kolbász ha nagyon puha, akkor azt esetleg nem, meg a szalonnát esetleg nem, ha az is főtt, amikor megveszed.
És a tejfölt sem kell előre megfőzni.:)
4/21 anonim 

válasza:

Meg kell főzni, így elkerülhető, h. nyers maradjon.
5/21 anonim 

válasza:

A klasszikus rakott krumplihoz FŐTT krumpli kell! Héjában főzve, aztán hámozva, szeletelve.
Nyers krumpliból gratin-t csinálhatsz, de abban se tojás, se kolbász... Viszont nagyon finom! :)
6/21 anonim 

válasza:

5-ös vagyok: ti is minden réteget megtejfölöztök? Én mindig így csináltam, de volt olyan ismerős, aki rácsodálkozott erre....
7/21 anonim 

válasza:

Minden réteget nem, de középtájra is szoktam kenni egy kicsit.
9/21 anonim 

válasza:

Papir vekonyra szelt burgonya megfő ez esetben , a tojas is max 6,5 perces legyen . A tejfölöket a flakonban sok vizzel dúsitsd nem szaradnak ki sem egnek meg .
10/21 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a segítséget
2020. ápr. 8. 11:57
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!