Édesburgonyát ha sütni akarunk, érdemes előfőzni?
Figyelt kérdés
Kockára vagy szalmakrumliként készítve.2020. jan. 23. 12:13
1/3 anonim válasza:
Semmiképp. Feldarabolod, beáztatod vízbe egy órára, átöblíted, megszárítod, belerakod egy zacskóba, keményítőt szórsz rá, aztan öntesz bele olajat összekevered és beleöntöd egy tepsibe úgy hogy ne éjenek össze és előmelegített sütőbe bedobod. 5 percenként kinyitod az ajtót hogy a pára kijöjjön meg egyszer átforgatod.
2/3 anonim válasza:
ne főzd elő, sütés közben is sokszor szétmállik. simán kockázd fel, tepsibe bele, só, bors, kicsi olaj alá és rá is. szalmakrumpliként én még nem csináltam, de én azt mindenképpen fritőzben csinálnám, mert nyersen sütőben sütve nem lesz ropogós, szétesik.
3/3 anonim válasza:
A burgonyát részben azért szokták áztatni/előfőzni, mert a keményítő tartalma rendkívül magas. Ezzel ellentétben a batáta közel sem rendelkezik annyi keményítővel, mint a krumpli, ezért simán mehet a sütőbe.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!