Ha apróra vágott csirkemellet fôzök vmilyen szószban (elôtte lepirítva), de kemény lesz, akkor túl sokáig vagy túl rövid ideig fôztem?
Figyelt kérdés
2020. okt. 20. 10:55
1/6 anonim válasza:
Szerintem egyik se, lehet hogy csak az a gond, hogy nagyon kicsire vágtad és kiszáradt.
2/6 anonim válasza:
A csirkemellnek ha fel van aprítva, 2 perc sütés, vagy 3-4 perc főzés kell. Ha elősütötted, (ami szintén 1-2 perc, a mártásban már csak össze kellett volna forralnod egy perc alatt. Kiszáradt.
3/6 anonim válasza:
Ha túl rövid ideig főzted volna, akkor nyers lenne a közepe.
4/6 Mansour válasza:
Egyértelműen túl sokáig főzted. A 2-es jól írja, hozzátéve, hogy a 2 perc sütés akkor elég, ha bő, forró olajban sütöd, vagy kevés forró zsiradékon, de egyszerre csak kis mennyiséget. Ha egyszerre sokat teszel bele, lehűl a zsiradék, a hús kiengedi a levét, és akkor már nem is tud pirulni.
5/6 A kérdező kommentje:
köszönöm
2020. okt. 20. 21:15
6/6 anonim válasza:
Túl sokáig pirítottad, és kiszáradt, megaszalódott. Már a szószban főzve sem volt képes visszaszedni az elvesztett nedvességet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!