Szeretnék hízni! Nem tudom mit egyek, de mindenképpen szeretnék hízni nem túl sokat rövid idő alatt.68kg vagyok és 187 cm fiú! Miket egyek és mennyit?
Figyelt kérdés
Reggelizni nem szoktam, ebédelni suliban, illetve itthon. Vacsorázni sem szoktam maximum zabpelyhet tejjel.2013. jún. 22. 18:03
1/5 anonim válasza:
korodat nem tudom, de egyél tésztát, és igyál rá sört... (bár én egy hónap alatt híztam 20 kilót különösebb alkohol fogyasztás nélkül... csak annyi, hogy ettem... többet mint adam richman...)
2/5 A kérdező kommentje:
17 vagyok :D
2013. jún. 22. 18:12
3/5 A kérdező kommentje:
Milyen tésztára gondoltál?
2013. jún. 22. 18:12
4/5 anonim válasza:
Lekváros kenyeret zabáltatnak a birkózókkal, meg csipszet sörrel. Bármilyen tészta (lehetőleg tojásos, ne durum)
spagetti / sajtos tészta / túrós csusza / darás tészta / lasagna / Carbonara. Mindenféle könnyen felszívódó szénhidrát megteszi.
Tudod mit: válogass innen: [link]
5/5 anonim válasza:
Hat halljatok en egyszer tinikent mindennap tejbegrizt ettem 1 hetig es full latszott 🤣 tudom ajanlani hízasra!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!