Hidegtál? (Kérdésed túl rövid, a magyarázatod hosszú. )
Édesapám születésnapjára szeretnék hidegtálakat készíteni. Húsz évesen bár szoktam főzni, soha nem készítettem még sonkatekercset, töltött tojást...
Az interneten rengeteg recept van, ezért nem tudok dönteni. Tudtok valamilyen pénztárcakímélő, de nagyon finom, receptet?
Ehhez hasonló, egyszerű fasírtgolyókat szeretnék készíteni. 60 dkg húsból készített hány főre elég, ha fejenként 3-4 diónyi nagyságút számolok? Szikkadt kenyérnek/ zsömlének kell lenni?
Nem sokkal rosszabb a mirelit francia saláta keverékből elkészített saláta?
(Különleges, elérhetetlen hozzávalókért nem szeretnék bemenni a belvárosba.)
Kb. 10 főre számítunk.
Köszönöm szépen a segítséget! :)
Köszönöm az eddigi válaszokat, sokkal egyszerűbb ez az ételt, mint gondoltam.
Még egy kérdés, hogyan tudom megfőzni úgy a tojásokat, hogy a sárgája a közepén legyen? Van erre valamilyen praktika?
keress rá a receptgyár.hu-n a tavaszi tojástekercsre.
tojáslepény sonkával és krémmel töltve, nagyon finom és látványos hidegtálra való. nagyon egyszerű.
üdv.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!