Kezdőoldal » Ételek, italok » Konyhai praktikák » Sertésborda helyett, jó lesz...

Sertésborda helyett, jó lesz a tarja vagy a rövid karaj is? (bőv. Lenn)

Figyelt kérdés

A szakácskönyben találtam egy jó receptet:

fehérboros tengerész sertésborda.

Az a gond,hogy itthon csak rövid karaj és tarja van.

A recept abból áll,hogy a sertésbordát ki kell sütni olajban,mártást kell készíteni hozzá és sült krumplival tálalni.

Helyetesíthetem a sertésbordát rövid karajjal vagy tarjával?

Ha igen,akkor inkább melyikkel?


2009. aug. 13. 13:49
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
A sertésborda nem más, mint a karaj.
2009. aug. 13. 14:11
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
illetve, a rövid karaj...első vok
2009. aug. 13. 14:12
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/5 A kérdező kommentje:

Igen?

Akkor elnézést a h.ülye kérdésért...

Amugy nem vagyok gyakorlott háziasszony csak anyunak akartam segíteni,hogy ameddig ő dolgozik,én főzök.

15/L

2009. aug. 13. 14:18
 4/5 anonim ***** válasza:

A sertésborda olyan karaj, amin rajta van a csont.

A csont azért jó, mert kicsit ízesebb lesz a hús, ha együtt sütöd.

Használd nyugodtan a karajt.

2009. aug. 13. 14:44
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/5 A kérdező kommentje:

Köszönöm:)

Megyek is főzni:)

2009. aug. 13. 14:50

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!