Sertésborda helyett, jó lesz a tarja vagy a rövid karaj is? (bőv. Lenn)
Figyelt kérdés
A szakácskönyben találtam egy jó receptet:
fehérboros tengerész sertésborda.
Az a gond,hogy itthon csak rövid karaj és tarja van.
A recept abból áll,hogy a sertésbordát ki kell sütni olajban,mártást kell készíteni hozzá és sült krumplival tálalni.
Helyetesíthetem a sertésbordát rövid karajjal vagy tarjával?
Ha igen,akkor inkább melyikkel?
2009. aug. 13. 13:49
1/5 anonim válasza:
A sertésborda nem más, mint a karaj.
2/5 anonim válasza:
illetve, a rövid karaj...első vok
3/5 A kérdező kommentje:
Igen?
Akkor elnézést a h.ülye kérdésért...
Amugy nem vagyok gyakorlott háziasszony csak anyunak akartam segíteni,hogy ameddig ő dolgozik,én főzök.
15/L
2009. aug. 13. 14:18
4/5 anonim válasza:
A sertésborda olyan karaj, amin rajta van a csont.
A csont azért jó, mert kicsit ízesebb lesz a hús, ha együtt sütöd.
Használd nyugodtan a karajt.
5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm:)
Megyek is főzni:)
2009. aug. 13. 14:50
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!