Hogyan tudnám feldobni az étkezéseimet?
Évek óta szalámis zsemlén, és mirelitkaján élek. (Hosszú sztori, a lényeg h eddig nem volt pénzem jobbra)
Most viszont már van, ezért ötleteket kérek, hogy milyen szendvicseket készítsek, hogy azok is változatosak maradjanak.
Plusz, egyszerűen elkészíthető kajákat is ajánljatok légyszi. Tejbegríz az megy. :D
A parizer nem szalámi. Csak mondom. Az valóban olcsóbb.
Szerintem is vegyél egy csomag sütőzacskót. A még fűszerezett húst belerakod, sütőben megsül magától, nem kell vele foglalkozni. Hústól függ, kb 1,5 óra alatt kész, de összesen csak 5 percet kell foglalkozni vele. Tehát amíg sül addig te csinálhatsz bármi mást.
Főzelékek fél óra durván. Vízzel felengeded amíg ellepi, 20 perc amíg megfő, 5 perc alatt rántást csinálsz (én keveset szoktam, csak 1 evőkanállal) amit én összekeverek valamennyi tejföllel. Bele a főzelékbe, felrottyantom és ennyi. A lencsét és a babot estére előtte be kell áztatni. Igazából én a lencsébe nem is teszek rántást csak pár kanál tejfölt liszt nélkül, csak a többibe teszek. Babérlevelet ne felejtsd el.
Ajánlok neked egy ilyet:
Beletehetsz bármilyen zöldséget, és magától megpáeolja a gép. Neked csak annyit kell vele foglalkozni hogy meghámozod. Húsokhoz egészséges köret.
Ha elvisz el ételt a zsemlébe is lehet rakni sok mindent. Igazából csak a fantáziádra van bízva.
Zabkása. Felengeded valamivel és be a mikróba 2 percre. Lehet bele rakni gyümölcsöt is ha úgy szereted. Én csak mézzel szoktam. Kis jól zárható zacskóban munkába is lehet vinni.
És ne felejtsük el a lecsót. Mindenki ismeri itthon, könnyűnagyon megcsinálni, hamar megvan, egészséges is (bár ezt nem mondtad hogy feltétel lenne). Van aki tojást is üt rá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!